Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Lansare album raku x romaN // concert Guess Who

August 25, 2018

Sâmbătă, 25 august, ora 19:30 – raku x romaN și GuessWho fac Dâmbovița să vibreze de pe scena plutitoare (zona Unirii, Biblioteca Națională a României).

➡ raku x romaNecredinciosu prezintă pentru prima dată în concert albumul intitulat “cuartalu’ raze” lansat online în luna mai a acestui an. Ambii artiști au o îndelungă activitate muzicală în hip hop-ul autohton. ”cuartalu’ raze” este formula actuală prin care cei doi vor să aducă publicului o muzică rap la intersecția dintre vechi și nou, avansând în ceea ce au pornit cu mult timp în urmă.

➡ Pe scenă va urca și GuessWho, care va încinge Dâmbovția cu hit-urile sale. De-a lungul timpului, a reușit să spargă barierele stilistice ale hip-hop-ului romanesc, venind cu un sound fresh, adresându-se în special publicului deschis și capabil să accepte evoluția soundurilor ce domină în acest moment piața internațională.
______________
Program:
19:30 – Guess Who
20:30 – raku x romaN

Ascutăm #goodmusic și ne plimbăm cu plăcile de #SUP (aduse de SupAcademy Romania),cu #canotca (marca Rowmania).
Daca ai pe acasă un caiac, o canoe, o placă sau vreo pluta, hai pe Dâmbovița, o să fie fun! Punem și noi la bătaie canotcile si SUP-urile, pentru cine se încumetă.

Eveniment realizat cu sprijinul Kaufland Romania.
_____________

Academia ROWmania powered by Kaufland Romania este un proiect al Asociației Ivan Patzaichin – Mila 23 și SupAcademy Romania în parteneriat cu Biblioteca Naţională a României, Ministerul Culturii și Identității Naționale și Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement, cu sprijinul: Apele RomaneBucurestiFM și România Actualităţi.

Academia ROWmania încurajează practicarea sporturilor pe apă, iar în 2018 își propune să transforme un segment al Dâmboviței într-o apă navigabilă, demonstrând bucureștenilor că se pot bucura de un colț de natură, chiar în inima marelui oraș, între două artere de intensă circulație rutieră.

#NaturaAjuta #DescoperaRomaniaLaPagaie #VaslimPeDambovita
#SUPRomania #Rowmania #AcademiaRowmania

Event: https://www.facebook.com/events/300696770508367/

Distribuie

Comments

comments

Details

Date:
August 25, 2018
Event Categories:
,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

zona Unirii, Biblioteca Națională a României

Distribuie

Comments

comments