Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Parazitii in Londra

March 8

Made in Romanyeah, iti asculta din nou dorintele si reia turneul cu Cheloo, Ombladon si Freaka da Disc.

Warm up: FreakadaDisc https://www.facebook.com/freakadadiskoficial/

PARAZITII: https://www.facebook.com/ParazitiiOfficial/

Acces: 16+ cu ID la intrare.
Intrare: open 19:00
Show:20:30 – 21.45

Bilete online: Standard £ 25

Meet&Greet: £50 (dupa concert vei avea parte de o fotografie cu trupa si un afis 50×70 cm original semnat de catre artisti).

Trupa Vocal Instrumentala Parazitii, pregateste un album nou in aceasta primavara, si cu siguranta vom avea parte de piese noi pe langa deja consacratele lor hituri.
Baietii promit un show incendiar si stim noi ca le e dor de voi.
In locatie se vor gasi si produse de merch marca 20CM Records/Parazitii..

Paraziții e una dintre primele trupe de hip hop din România formata din Cheloo, Ombladon și Freakadadisk înființată în 1994.

În martie 1994, Cheloo (Cătălin Ștefan Ion) înființează Paraziții. În luna mai i se alătură Ombladon (Bogdan Ionuț Păstacă). Prima piesă înregistrată este „În Jur” și a apărut pe 13 Septembrie 1994. O zi mai târziu au susținut primul lor concert, la balul bobocilor de la liceul Spiru Haret din București.

În iarna anului 1994 se alătură formației DJ I.E.S. Primul album, “Poezii pentru pereți”, produs independent, a fost lansat pe 15 iunie 1995 și a fost al doilea album de rap din România (după R.A.C.L.A. și înainte de B.U.G. Mafia).

Succesul vânzărilor atrage atenția casei de discuri “Digital Records”. Urmează un nou album, lansat pe 5 aprilie 1996, purtând titlul “Nimic normal “·

Pe 23 iunie 1997 lansează “Suta”, ce avea să devină albumul rap al anului. Vânzările depășesc așteptările. Urmează o serie de concerte prin țară și apariții pe diferite compilații.

Event: https://www.facebook.com/events/647120995706362/

 

Distribuie

Comments

comments

Details

Date:
March 8
Event Category:
Event Tags:
,

Venue

229 The Venue
229 Great Portland Street, W1W 5PN London, United Kingdom + Google Map

Distribuie

Comments

comments