Airfiled Festival 2016 – impresii si poze

Au trecut câteva zile bune în care ne-am „refăcut” după frumoasa escapadă – Airfield Festival.

Deja parcă ne e dor și vrem să vină mai repede ediția din 2017 pentru că vorba aia „nu ne-au ajuns cele patru zile”.

Fie că ești „colecționar de festivaluri”, fie că nu prea mergi la festival pentru că „nu e genul tău” crede-mă – Airfield trebuie trecut pe to do list-ul tău. De ce? Pentru că din moment ce ești pe această pagină voi presupune că îți place hip hop-ul, iar dacă îți place hip hop-ul nu vrei găsi un alt festival în România care să-ți pună pe tavă atâtea legende ale genului așa cum o face festivalul acesta.

Anul trecut când am plecat de pe Aerodrumul Măgura (locul unde are loc nebunia) mi-am promis că mă voi întoarce în fiecare an acolo, că mă voi întoarce la „Nava Mamă” (adică scena de hip hop din cadrul festivalului. Zis și făcut și credeți-mă că ediția aceasta nu a dezamăgit deloc.

Putem spune că din nou rap-ul a fost piesa de rezistență, dar să nu credeți că restul scenelor au fost mai prejos.

Airfield este un festival care reușește să te transpună într-o lume ideală, unde poți să faci ce-ți dorești: poți să stai liniștit într-un hamac citind o carte sau să explorezi împrejurimile absolut superbe per pedes sau cu avionul, să zbori cu parapanta sau să te înalți într-un avion cu aer cald.

Diversitatea definește și muzica, câte o scenă pentru fiecare cu artiști care mai de care.

Rapperi au fost animați de cei mai buni artiști din România (țin neapărat să-i menționez pe CTC, Grasu XXL, Spike, Macanache, Chimie, Psihotrop, Dj sauce, Dj Dox, Pietonu, Bocaseca, Egris, Sunet Fin, Phunk B, J Saw) și au avut ocazia să-i vadă în carne și oase și pe idolii de peste hotare.

Ne-am adus aminte de Biggie, Guru și Big L împreună cu Dj Premier, am cântat cu Royce 5’9” până am rămas fără voce, am reflectat asupra liricii lui Immortal Technique și am jucat noroiul în picioare cu R.A. The Rugged Man, celebrul A.F.R.O, Mr Green și Blabbermouf și am dansat până nu ne-am mai simțit picioarele pe muzica pusă de titanii Snowgoon Dj’s.

Dragă rappere, dacă ai fost la Airfield, știu că vrei să mergi și la anul, iar dacă nu ai fost, crede-mă trebuie să o faci și nu pentru că îți spun eu pentru că e imposibil să povestesc cele mai frumoase patru zile din an, dar uită-te la pozele astea și zi tu – nu-i așa că este cel mai tare festival?

 

 

 

 

 

 

Distribuie

Comments

comments