Benzi desenate cu MUZE și păsări de noapte

La început de 2018, fetele de la MUZE revin cu un nou videoclip. Piesa aflată acum în prim-plan este Păsări de noapte, inclusă pe albumul de debut al trupei – O să fie bine, lansat în luna octombrie a anului trecut. Printr-un storytelling captivant, pe parcursul celor 4 minute este descrisă o noapte din viața mai multor personaje din lumi și cu preocupări aparent diferite, însă ale căror destine se dovedesc strâns legate.

De la primarul implicat în afaceri necurate și spălare de bani reinvestiți în jocuri de noroc, la fiul său rebel și amicul boem al acestuia, personajele experimentează suspansul, ajung în situații dificile și evadează prin intermediul pasiunilor, doar pentru a reveni în final la tensiunea inițială. Cele 5 MUZE îmbină postura de narator cu cea de personaj, fiind elemente-cheie care influențează acțiunea. Ca fapt inedit, veridicitatea se datorează mai multor experiențe personale din trecutul artistelor, care au servit ca bază pentru elaborarea poveștii.

O piesă complexă, abundentă în imagini vizuale alerte și intense cerea un videoclip pe măsură, care a prins contur prin intermediul comicsurilor realizate de Radu Otărășanu și animate de Cosmin Marica. Cu un instrumental expresiv produs de Spectru, piesa a fost înregistrată la BadRoom Music și Cutover Studio, mixată de către Undercover și masterizată de Ciprian Blaga.

MUZE, singura trupă rap din România formată din 5 fete (EnerGIA, Gani, Liry, MGee și Undercover), a lansat în 2016 și 2017 mai multe videoclipuri, accesibile în playlist-ul de pe Youtube, alături de restul pieselor de pe

Distribuie

Comments

comments