BMW E30 FEST 2018

Ajuns traditie dupa 8 ani ,E30 FEST va fi din nou gazduit de STATIUNEA AZUGA in weekend-ul 6-8 iulie.

Invitati sunt: C.I.A, Karie & BiGGie, El Nino, Alan & Kepa, Dj DOX si Dj Lexi. Prezentator: Cosmina Pasarin

Posesori si pasionati ai modelului BMW E30, mult iubitul si controversatul nostru „ursulet” se vor intalni la baza partiei SORICA. Va asteapta peste 200 de masini si tot atatea povesti: exemplare rare pe cale de disparitie (M3,ALPINA), ursi modificati pentru drift sau pregatiti pentru cursele de 400 m.
Nu conteaza cum este si ce face ursul tau ,nu conteaza cati cai putere are ,ce suspensie ,daca are sau nu rugina, daca e pe benzina ,nos, diesel sau pe gpl, cu ITP sau fara ,vino cu el la AZUGA sa isi cunoasca fratii!
Esti bine venit oricine ai fi si orice varsta ai , in costum sau trening , cu prietenii de la bloc, cu iubita, nevasta sau amanta (ATENTIE!!! vor fi multi fotografi ).
Te poti caza la 5 stele sau in cort, avem mici dar si fructe de mare, vom sta in zgomot de motoare, in fum si miros de cauciucuri.

*Anul acesta, BMW E30 FEST se transforma in festival. Vino alaturi de noi pentru 3 zile pline de distractie, concerte live cu cele mai renumite trupe ale hip-hop-ului romanesc, after-party-uri tarzii, focuri de tabara, stand-up comedy, concursuri bine organizate de “ursuleti” cu premiere adecvata, dar si o zona FOOD COURT cu cele mai interesante preparate in stil Street Food.

Taxa participare masina(+sofer):
-100 RON, pana la data de 1 IUNIE 2018, pentru fiecare “urs”.
-200 RON la intrare CU RISCUL DE A PARCA IN PADURE.
*Locurile cele mai vizibile vor fi ocupate de cei ce achita taxa in avans.

Trimiteti comfirmarea platii ,numele ,numarul masinii la adresa de e-mail bmwe30clubromania@gmail.com / stuparu.ionut93@gmail.com

Plata se va face in contul Panait Dumitru IBAN RO14BTRLRONCRT0V82141401 Banca Transilvania
Se poate achita si prin transfer de la benzinariile OMV.
Relatii la:
0770.965.483 – Dumitru Panait
0763.132.124 – Ionut Stuparu

Distribuie

Comments

comments