Ce materiale urmeaza sa lanseze artistii romani?

Suntem abia in prima parte a anului 2019, insa, deja ne pregatim sa ascultam niste materiale foarte tari din partea artistilor romani!

Despre cine e vorba?

Stres

Stres urmeaza sa lanseze albumul “Bombe in Rai” in data de 17 martie la Silver Church. Se anunta un material interesant, mai ales ca in ultima perioada, Stres a reusit sa se adapteze foarte bine vremurilor, avand si cateva colaborari interesante.

Jianu

Jianu este fara doar si poate unul dintre baietii cu foarte mare potential din noua generatie de artisti. Acesta munceste foarte multe la materialele sale, viitorul sau album fiind numit “In Linia Intai”. Lansarea va avea loc pe 14 aprilie la Silver Church.

Ultima bucata lansata pana acum de pe album, se numeste “Vocea Strazii” si e in colaborare cu Exile, Zeze si Fanescu. Alte trei piese deja lansate sunt: “Luxandra” cu Mihai Margineanu, “Fratii Mei” in colaborare cu Bean MC de la Subcarpati si “Trag” , bucata pe care apare F.Charm.

Samurai

Urmatorul material pe care il pregateste Samurai, se numeste “Tomis”. Pana acum am putut asculta un teaser pe instagram alaturi de baietii de la Criminalle. Pentru cei ce ii apreciaza arta, Samurai va sustine un concert in Bucuresti, tot in Silver Church, pe data de 3 Martie. Conceptul se numeste “Hrana pentru suflet” si e primul concert a lui Samurai dupa mult timp.

Event: http://www.hiphoplive.ro/eveniment/hrana-pentru-suflet-concert-samurai-bucuresti/

Sisu Tudor

Sisu urmeaza sa lanseze anul acesta “Visul Lui Tudor”. Momentan nu avem o data concreta. Va fi un material mai lung, muncit din greu, poate cel mai bun album al sau, dupa cum afirma acesta intr-un live facut pe contul sau de Instagram. Pana acum am putut asculta doua piese care au beneficiat si de videoclip, este vorba despre “Motivatie” in colaborare cu Dragos Miron si “Dimineti Insorite” cu AVA pe refren.

Puya

La fel ca in cazul lui Sisu, nu stim foarte multe informatii nici despre albumul lui Puya. Avem doar un titlu “Aventurile Domnului Puy”. Ultimul material de acest gen, a fost lansat in 2013, este vorba despre “Maidanez”. Puya nu a lansat inca nici o piesa de pe viitorul album, ultima sa bucata fiind o colaborare cu Bibanu pe piesa “Nu ai sentimente”.

Vescan

Anul acesta Vescan urmeaza sa lanseze “Muzica sau Nebunie”. Cel mai probabil artistul va incarca pe youtube cate o piesa pe luna, ramane insa de vazut. In ultimul timp tot ce scoate cantaretul ajunge la cifre mari pe internet, piesele sale putand fi ascultate si la radio. Ultima piesa lansata de artist de pe viitorul album, se numeste “Ce-o Fi, O Fi” in colaborare cu MIRA. Are 26 de milioane de vizionari, putand fi auzita si la radio.

Parazitii

Se anunta un nou material semnat Parazitii! Acesta se va numi “Arma Secreta” si cel mai probabil urmeaza sa fie lansat in primavara acestui an. Momentan nu au fost anuntate mai multe detalii, insa, va tinem la curent! Dintre cei trei membrii ai trupei, Ombladon a lansat ultima piesa “Nu mi-e frica”, bucata ce a fost locul 1 in trending pentru o perioada de timp.

Se anunta un an plin, muzica este mai consumata ca niciodata, inainte treceau ani intre diferite materiale, acum ascultatorii isi doresc cat mai mult si cat mai repede. Oricum, va tinem la curent cu tot ce apare nou si de calitate in industrie!

Distribuie

Comments

comments