Grasu XXL x Guess Who – În Labirint la Arenele Romane

Pe 12 octombrie, te așteptăm la Arenele Romane
la concertul de lansare Grasu XXL x Guess Who – În Labirint

La exact o lună după lansarea primului album în colaborare (programat pentru 12 septembrie), Grasu XXL și Guess Who vor susține vineri, 12 octombrie, la Arenele Romane din București concertul de lansare “În Labirint”.

Show-ul va fi unul plin de energie, pe durata căruia publicul va asista atât la un concert live din partea celor doi artiști, cât și la un show de lumini și proiecții atent pregătite. În seara evenimentului, publicul va asculta integral noul album Grasu XXL x Guess Who, cât și hituri lansate de-a lungul anilor.

Biletele pot fi achiziționate exclusiv prin rețeaua IaBilet.ro, online direct de pe www.iabilet.ro sau din punctele de vânzare IaBilet.ro (lista completă aici).

Prețul unui bilet pentru concertul de la București este 50 lei, iar, în seara evenimentului, la intrarea în Arenele Romane, biletele vor putea fi achiziționate cu 60 lei. În același timp, primele bilete puse la vânzare prin rețeaua IaBilet.ro costa 40 lei (early bird).

Albumul celor doi artiști conține 12 piese și va fi lansat miercuri, 12 septembrie, atât pe canalul de YouTube Okapi Sound, cât și pe toate platformele muzicale de streaming și download. Totodată, materialul va fi disponibil și în format fizic.

Vom reveni cu mai multe detalii.

*Minorii cu vârsta sub 16 ani vor avea acces doar însoțiți de un adult.

Distribuie

Comments

comments