Informer, hit-ul anilor 90 revine cu o versiune noua si un videoclip fresh

Darrin Kenneth O’Brien, artistul reggae canadian cunoscut sub numele de Snow, sarbatoreste 25 de ani de la lansarea „Informer”, cu o versiune complet noua a hitului #1 din anii ‘90. Noua versiune a single-ului lui Snow, acum intitulata „Informer 2018 (Audiofreaks Mix)” este insotita de un videoclip filmat in Romania.

Scris de Snow, M.C. Shan si Edmond Leary, „Informer” a fost single-ul prinicipal extras de pe albumul de debut al lui Snow – “12 Inches of Snow” – care a vandut peste 8 milioane de unitati la nivel mondial si a fost certificat cu Platina in SUA si Triplu Platina in Canada. Versiunea originala „Informer” a facut istorie in SUA si a intrat in Cartea Recordurilor drept cel mai bine vandut si cel mai bine clasat cantec reggae. Popularitatea piesei a continuat in 1994, cand Snow a castigat un Premiu Juno pentru cel mai bun Cantec Reggae, iar in 2017 intreaga cariera a artistului a fost premiata in cadrul SOCAN.

Pentru 2018, la 25 de ani dupa ce „Informer” a dominat topurile din intreaga lume, Snow a reinregistrat single-ul pentru o noua generatie. Pentru relansarea piesei, Snow a colaborat cu una dintre cele mai talentate echipe de productie din Marea Britanie, Audiofreaks.

Pentru videoclip, Snow a ales ca locatie Bucuresti, unde a filmat alaturi de echipa NGM Creative.

Pastrand elementele cheie ale piesei ce a facut istorie in urma cu 25 de ani, alaturi de o productie moderna, versiunea “Informer 2018” este gata sa ia cu asalt topurile si cluburile din intreaga lume.

Varianta originala:

sursa: utv

Distribuie

Comments

comments