Parazitii – Arma secreta

Parazitii lanseaza in data de 24 mai 2019 cel de-al 13-lea album, “Arma secreta”.
Albumul o sa fie disponibil in magazinele de specialitate si pe platformele online.

Discografie

15 iunie 1995 Poezii pentru pereți Kromm Studio / Amma Sound
5 aprilie 1996 Nimic normal Digital Record studio
23 iunie 1997 Suta Digital Record
14 iulie 1999 Nici o problemă A&A Records
7 august 2000 Iartă-mă Roton
5 iunie 2001 Categoria grea Alpha Sound
18 noiembrie 2002 Irefutabil Rebel Music
8 noiembrie 2005 Confort 3 Roton
22 noiembrie 2007 Slalom printre cretini Cat Music
2009 Slalom printre cretini (Reeditat) Cat Music
15 iunie 2010 Tot ce e bun tre să dispară 20 CM Records
29 februarie 2016 Lovitură de pedeapsă 20 CM Records

Maxi-Single-uri

21 noiembrie 2001 Shoot Yourself / Împușcă-te Rebel Music
10 mai 2002 În focuri Rebel Music
4 noiembrie 2002 Bad Joke Rebel Music
14 aprilie 2004 Jos Cenzura! Rebel Music
7 iunie 2005 Violent 20 CM Records

Best of

12 decembrie 2004 Primii 10 ani Rebel Music

Distribuie

Comments

comments