Recenzie: Concert Parazitii – Euphoria Music Hall – 13.04.2018

Paraziţii au susţinut un concert la Euphoria Music Hall din Cluj Napoca într-o zi de vineri, 13. Aceasta nu a fost deloc o zi cu ghinion, locaţia fiind arhiplină. Uşile s-au deschis la ora 22:00 aşa cum era anunţat, lumea a început să se strângă incet, incet.

Atât în interiorul locaţiei, cât şi afară, pe terasa, a fost o atmosferă foarte plăcută, asemănătoare cu cea din serile de vară în care poţi sta liniştit la bere cu tovarăşii. Cu cât se apropia mai mult ora 00:00 coada de la intrare parcă se tot mărea, făcând clubul din ce în ce mai neîncăpător.

Tot la ora anunţată au urcat pe scenă băieţii de la Paraziţii. Cheloo, Ombladon, Freakadadisk si Danez au creat un show plin de energie fiind impulsionaţi şi de publicul clujean. Concertul a durat fix o oră, fiind cântate piese de pe albumul “Lovitura de pedeapsă”, dar şi alte piese reprezentative precum: “Arde”, “Vorbeşte Vinul”, “Prezentul perfect”, “Emoţii” etc.

La sfârşit, băieţii au anunţat faptul că Ombladon lucrează la un nou videoclip, acesta va apărea cât de curând! De asemenea, în 21 aprilie, se anunţă mare show la Berăria H din Bucureşti: Paraziții revin la Berăria H!

În încheiere, vă lăsăm un link cu câteva poze reprezentative de la concert : Poze 13.04.2018 PARAZITII

Distribuie

Comments

comments