Recenzie: Untold Festival – Ziua 2 – Satra B.E.N.Z. | Ocean Wisdom | Deliric & Silent Strike

Ziua a2a de pe scena Alchemy i-a avut pentru inceput ca protagonisti pe baietii de la Satra B.E.N.Z. care au facut un show demn de un festival major precum Untold. Pe langa piesele care deja au strans milioane de vizualizari, baietii de la Satra, l-au avut alaturi pe Shift si impreuna au cantat doua bucati de pe viitorul lor album, O.S.O.D. 4. Baietii au cantat chiar si din public spre deliciul fanilor.

Dupa Satra, a urmat Ocean Wisdom din UK. Pentru ca in recenzie nu suntem obligati sa spunem doar partile bune, consideram ca publicul roman inca nu stie sa aprecieze artistii de afara la adevarata lor valoare. Nici un sfert din publicul de la Satra nu a ramas la concert. In schimb, toti artistii romani de dinaintea si de dupa el au asistat la show.

De la 21:40 au urcat pe scena Silent Strike, Deliric si fetele de la Muse Quartet. Dupa ce Toto a cantat cateva piese de pe albumul cu Silent Strike si cateva momente in care au cantat fetele, pe scena si-au facut aparitia DOC si Vlad Dobrescu. La fel ca in prima zi, publicul i-a primit foarte bine pe artisti, ei fiind si ultimii reprezentanti ai rap-ului romanesc din aceasta zi.

 

Distribuie

Comments

comments