Recenzie: Untold Festival – Ziua 3 – Specii, Dope D.O.D. si Culese Din Cartier

Ziua a3a a inceput pentru noi cum nu se poate mai bine! Dupa cum majoritatea deja stiti, trupa Specii s-a reunit, primul concert al lor in formula Dragonu Aka 47, Chimie si Dj Vasile a avut loc la Sunset Festival la sfarsitul lunii aprilie. De atunci, a mai avut loc o lansare de album si un turneu prin tara. De data aceasta a venit timpul publicului de la Untold sa ii asculte pe baieti. Trupa Specii a fost acompaniata de Ciprianis si Tke. Au fost cantate piese atat de pe noul album cat si piese mai vechi, care, mereu trezesc amintiri puternice in randul ascultatorilor.

La ora 20:00, a urcat legendara trupa Dope D.O.D. ! Daca la Ocean Wisdom multa lume a plecat, aici a fost exact invers. Fanii au fost in culmea fericirii sa isi vada preferatii. La sfarsitul reprezentatiei, multi ascultatori au mers la gard pentru a obtine un autograf sau o poza cu membrii formatiei. Acestia nu au dezamagit si au stat minute bune alaturi de ei.

De la 21:15 se anunta un mare show marca Culese Din Cartier. Dupa o mica intarziere, baietii nu au dezamagit. Au fost prezente trupe precum Celula de Criza, Fantome, Fratii Grime, Basska, dar si Mc Bean, Argatu & Mos Martin, Dilimanjaro si chiar Jeru The Damaja. Timp de doua ore acestia ne-au incantat urechile cu creatiile lor, prin muzica lor incercand sa aflam “cine suntem noi, față in față cu muzica tradițională, față in față cu viața de zi cu zi”.

 

 

Distribuie

Comments

comments