Red Bull Music SoundClash revine: Grasu XXL vs Loredana

Pregătiți-vă palmele, vor avea serios de lucru. Pe 21 noiembrie, la Sala Polivalentă, aplauzele tale vor decide câștigătorul celei de-a doua ediții Red Bull Music SoundClash din România.

În colțul din dreapta, inconfundabila Loredana declară (prietenos) duel! Pune totul la bătaie. Rebelă și versatilă, Loredana e pregătită să-și depășească încă o dată zona de confort. E cameleonul perfect, niciun stil muzical nu-i e străin, nicio provocare nu o sperie: „De când mă știu mi-au plăcut provocările și-am încercat să fac lucrurile diferit față de restul lumii, într-un mod care să mă reprezinte. Îmi doream de multă vreme să colaborez cu Grasu XXL. Acum, am ocazia într-un show cu multe provocări, și de-o parte și de alta. Abia aștept, știu sigur că pentru spectatori va fi super-distracție. Și pentru noi, cei de pe scenă. Vi-l imaginați pe Grasu XXL interpretând un cântec de-al meu?!”.

În colțul din stânga îl avem pe cel care acum 20 de ani intra subtil, dar relevant, în rapul românesc, privind totul „de sus în sus” (pentru ce-i care-și aduc aminte) și relata în versuri tot ce-l irita, răspicat, furios, agresiv, ironic, câteodată resemnat – Grasu XXL. „Anul trecut am fost invitat de către băieții de la CTC ca wildcard-ul lor, a fost prea marfă… ce au pregătit ei m-a rupt în două, a fost o seară pe care nu o s-o uit prea curând. În momentul în care am fost sunat și mi s-a propus SoundClash-ul de anul ăsta am zis instantaneu „DA!”, când mi-au zis și că e cu Loredana a fost clar că o sa fie ceva foarte grav! De abia aștept să vină 21 noiembrie să vedeți și auziți ce v-am pregătit.”

Conceptul Red Bull Music SoundClash nu mai e un secret după ce anul trecut peste 3000 de fani s-au adunat în același loc, la Sala Polivalentă, să-și susțină preferații: Carla’s Dreams și CTC. Și la cea de-a doua ediție, fanilor le revine aceeași îndatorire și li se ridică aceeași întrebare: ce faci când doar muzica contează și inima începe să bată pentru echipa adversă?

Red Bull Music SoundClash este o confruntare muzicală unică, o rivalitate ce-i scoate pe artiști din zona de confort și îi aruncă într-un Armageddon al ritmurilor improvizate și paselor muzicale. Cum se va desfășura showul de pe 21 noiembrie?
Seara începe cu un warm-up în care fiecare artist își antrenează fanii cu trei piese din repertoriul propriu. Dăm startul provocărilor cu prima rundă, „THE COVER”, în care artiştii abordează un hit celebru în stilul propriu. Continuăm cu „THE TAKE OVER” – Loredana începe o piesă, Grasu XXL o preia din mers pe cealaltă scenă şi o continuă în stilul lui, apoi începe Grasu XXL şi preia Loredana… timp de 4 piese. Urmează „THE CLASH”, rundă în care artiștii reinterpretează 3 piese proprii în 3 stiluri muzicale diferite. Runda finală este cea în care fiecare își scoate asul din mânecă, „THE WILD CARD”   fiecare artist aduce pe scenă un invitat special surpriză.
De 12 ani de zile, Red Bull Music SoundClash înconjoară lumea aducând în fața fanilor dueluri artistice creative cu miză emoțională enormă. Din Jamaica anilor ‘50 până azi, provocările tip SoundClash au făcut deliciul publicului – la început în reggae, când o super-echipă de MC, live, și DJ se băteau pentru atenția publicului. Prima ediție a Red Bull Music SoundClash a avut loc în 2006 în Olanda, iar de atunci a făcut înconjurul lumii pe cinci continente, în peste 50 de dueluri.
Bilete și detalii pe redbull.ro/soundclash!
sursa: redbull

Distribuie

Comments

comments