Summer Well Festival 2019

Filmul unei veri perfecte este compus din cateva cadre “obligatorii” – soare, marea albastra, o poveste de iubire, un peisaj mirific, muzica preferata la maxim si cel putin un festival epic.

Weekendul trecut, HipHopLive a bifat cel din urma act la Summer Well Festival 2019, intr-un cadru de poveste pe Domeniul Stirbey.

In 2019 “cultul festivalului” este foarte avansat si placuta ne-a fost surprinderea sa vedem ca Summer Well nu dezamageste cele mai inalte asteptari. Un cadru glam, construit atent la nevoile participantilor a gazduit armonios cele doua scene principale (Orange Main Stage & Red Bull Music Stage) plus multe alte zone de entertainment.

Desi pe Orange Main Stage s-au desfasurat unele din cele mai populare trupe, HipHopLive a orbitat in jurul Red Bull Music Stage – acolo a fost muzica pe sufletul nostru.

Sambata am reusit sa acoperim sunetul de la Main Stage cu muzica celor de la Subcarpati sustinuta indeaproape de un public iremediabil cucerit. Nu e niciun secret ca toate concertele trupei au efectul de a electriza multimea – oamenii sunt inca frumosi si canta la unison – piele de gaina.

Cea mai placuta surpriza a festivalului (cu subiectivitatea de rigoare) a fost momentul artistei din UK – IAMDDB – o rapper-ita vulcanica, voluptoasa din punct de vedere muzical, a carei prezenta i-a cucerit instant pe cei care ii stiau muzica sau pe ce cei care au cunoscut-o atunci. A fost dragoste la prima vedere! Chiar daca era pentru prima data in Romania, artista s-a indragostit la randul ei de publicul de la Summer Well, deci nu putem spera decat ca o vom revdea curand.

Duminica a venit cu un vibe special, dar si cu o usoara nostalgie pentru ca e ultima zi de Summer Well pe anul acesta. Dupa un tur complet al festivalului, sute de poze si zambete surprinse ne-am intors la “nava mama” – scena Red Bull Music unde am avut placerea de a-l cunoaste pe Bobby Basil – un tanar artist irlandez care a reusit sa impresioneze publicul si care s-a declarat cucerit de Summer Well.

Apogeul serii a fost, fara doar si poate, prestatia lui AJ Tracey – un rapper britanic inzestrat cu un flow exploziv – care a avut, timp de cateva zeci de minute, multimea conectata, una cu show-ul, vibrand pe ritmurile celor mai populare piese ale sale.

Fiind mari iubitori de muzica buna (nu doar hip hop) si nu prea dornici de a pleca acasa am mai ramas putin prin zona pentru a ne incanta si cu prestatia lui David August care a incheiat festivalul intr-un cadru genial – un puzzle de muzica, jocuri de lumini si umbre.

Concluzia este ca dincolo de participarea efectiva la un concert sau altul, un festival este o experienta completa – cateva zile de delectare in care rutina este inlocuita de inedit, mimica obosita dupa luni de munca se transforma intr-un zambet pana la urechi, iar spiritul se simte liber inconjurat de un vibe pozitiv.

Recomandarea HipHopLive este sa participati la festivaluri ori de cate ori aveti ocazia, sa acordati o sansa si artistilor pe care nu ii stiti (puteti avea surprize) si sa va distrati.

 

Ne revedem la anul, tot cu aceeasi sete de distractie, tot la Summer Well!

Distribuie

Comments

comments