Summer Well Festival 2019

Filmul unei veri perfecte este compus din cateva cadre “obligatorii” – soare, marea albastra, o poveste de iubire, un peisaj mirific, muzica preferata la maxim si cel putin un festival epic.

Weekendul trecut, HipHopLive a bifat cel din urma act la Summer Well Festival 2019, intr-un cadru de poveste pe Domeniul Stirbey.

In 2019 “cultul festivalului” este foarte avansat si placuta ne-a fost surprinderea sa vedem ca Summer Well nu dezamageste cele mai inalte asteptari. Un cadru glam, construit atent la nevoile participantilor a gazduit armonios cele doua scene principale (Orange Main Stage & Red Bull Music Stage) plus multe alte zone de entertainment.

Desi pe Orange Main Stage s-au desfasurat unele din cele mai populare trupe, HipHopLive a orbitat in jurul Red Bull Music Stage – acolo a fost muzica pe sufletul nostru.

Sambata am reusit sa acoperim sunetul de la Main Stage cu muzica celor de la Subcarpati sustinuta indeaproape de un public iremediabil cucerit. Nu e niciun secret ca toate concertele trupei au efectul de a electriza multimea – oamenii sunt inca frumosi si canta la unison – piele de gaina.

Cea mai placuta surpriza a festivalului (cu subiectivitatea de rigoare) a fost momentul artistei din UK – IAMDDB – o rapper-ita vulcanica, voluptoasa din punct de vedere muzical, a carei prezenta i-a cucerit instant pe cei care ii stiau muzica sau pe ce cei care au cunoscut-o atunci. A fost dragoste la prima vedere! Chiar daca era pentru prima data in Romania, artista s-a indragostit la randul ei de publicul de la Summer Well, deci nu putem spera decat ca o vom revdea curand.

Duminica a venit cu un vibe special, dar si cu o usoara nostalgie pentru ca e ultima zi de Summer Well pe anul acesta. Dupa un tur complet al festivalului, sute de poze si zambete surprinse ne-am intors la “nava mama” – scena Red Bull Music unde am avut placerea de a-l cunoaste pe Bobby Basil – un tanar artist irlandez care a reusit sa impresioneze publicul si care s-a declarat cucerit de Summer Well.

Apogeul serii a fost, fara doar si poate, prestatia lui AJ Tracey – un rapper britanic inzestrat cu un flow exploziv – care a avut, timp de cateva zeci de minute, multimea conectata, una cu show-ul, vibrand pe ritmurile celor mai populare piese ale sale.

Fiind mari iubitori de muzica buna (nu doar hip hop) si nu prea dornici de a pleca acasa am mai ramas putin prin zona pentru a ne incanta si cu prestatia lui David August care a incheiat festivalul intr-un cadru genial – un puzzle de muzica, jocuri de lumini si umbre.

Concluzia este ca dincolo de participarea efectiva la un concert sau altul, un festival este o experienta completa – cateva zile de delectare in care rutina este inlocuita de inedit, mimica obosita dupa luni de munca se transforma intr-un zambet pana la urechi, iar spiritul se simte liber inconjurat de un vibe pozitiv.

Recomandarea HipHopLive este sa participati la festivaluri ori de cate ori aveti ocazia, sa acordati o sansa si artistilor pe care nu ii stiti (puteti avea surprize) si sa va distrati.

 

Ne revedem la anul, tot cu aceeasi sete de distractie, tot la Summer Well!

0

Distribuie

Comments

comments