Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Concert caritabil: Alvin Merge Inainte

March 4, 2017

Pe 04 Martie, începând cu ora 22:00, vă așteptăm la al doilea concert caritabil „Alvin merge înainte” în Symphony Pub, Baia Mare!
Biletele se pot cumpara de la Muzică de pus în ramă, HipHop Culture, Jacky, Jewnior Hhc sau in seara evenimentului de la intrare.
Line-up:
Royal Hip Hop
RAM Rap de Ardeal, Ma
E.R.U. (Emit Rap Underground)
Dudu Vigh de la ( RapTun Oficial )
EXCES
Avram beatmaker
Gilian
Sebben

HOST: Jacky ( Muzică de pus în ramă ), Jewnior Hhc ( HipHop Culture ) și Conecici Mihai

Pentru biletul de intrare se va plăti o taxă simbolică de 7 de lei, iar participanții la eveniment care doresc să ofere mai mult, sunt rugați să o facă!!
Banii strânși în urma acestui eveniment vor fi redirectionați în totalitate către Alin, care are nevoie de o sumă totală de 20.000 de euro.
Alin Horațiu Huțanu sau Alvin Capon, cunoscut ca Hootz pe scenă, e omul care are mereu o glumă și o vorbă bună, care te scoate din orice stare, oricât de rea ar fi. E omul care respiră hip-hop și care ne-a susținut moral în toți anii ăştia. L-am întrebat de multe ori dacă are nevoie de ajutor și a spus mereu că „nu”, poate din modestie sau fiindcă n-a vrut să deranjeze pe nimeni. Adevărul e că are nevoie de noi, ca să poată să meargă din nou, așa ca noi toți. #alvinmergeinainte
Pentru detalii despre povestea lui Alin și donații, accesați acest link:https://www.gofundme.com/jjtfu0
Eveniment sprijinit de Asociatia DEIS

Distribuie

Comments

comments

Details

Date:
March 4, 2017
Event Category:
Event Tags:
,

Venue

Sympony Pub
str. Victoriei nr. 73, 430072 Baia Mare + Google Map