J. Cole – Snow On Tha Bluff

J. Cole a lansat piesa “Snow On Tha Bluff”. Bucata a fost produsa de J. Cole & Wu10. Niggas be thinkin I’m deep/intelligent, fooled by college degree My IQ is…

June 18, 2020
Vezi mai mult

Russ a lansat albumul “Shake The Snow Globe”. Acesta contine 14 piese: NEED A MINUTE GUESS WHAT (Ft. Rick Ross) A LOT MORE CAN’T GO ON ASSHOLE (Ft. Bugus) NIGHTTIME…

January 31, 2020
Vezi mai mult
Lil Wayne – Funeral | Album

Lil Wayne a lansat albumul intitulat “Funeral”. Acesta contine 24 de piese: Funeral Mahogany Mama Mia I Do It (Ft. Big Sean & Lil Baby) Dreams Stop Playin With Me…

Vezi mai mult
Meek Mill – Letter to Nipsey (feat. Roddy Ricch)

Meek Mill a lansat piesa “Letter to Nipsey” in colaborare cu Roddy Ricch.  0 #Letter to NipseyMeek MillRoddy RicchDistribuie

January 27, 2020
Vezi mai mult
Eminem – Music To Be Murdered By | Album

Eminem a lansat albumul “Music To Be Murdered By”. Acesta contine 20 de piese: 1) Premonition – Intro 2) Unaccommodating ft. Young M.A 3) You Gon’ Learn ft. Royce Da…

January 17, 2020
Vezi mai mult