Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Concert “Eroii nu mor niciodata!” (21 Decembrie – Bucuresti)

December 21, 2019

Sâmbătă seară, pe 21 Decembrie, la exact 30 de ani de la Revoluție, vă așteptăm în număr cât mai mare la un concert comemorativ și caritabil, un eveniment cu totul special care va cinsti memoria Eroilor care și-au pierdut viața pentru libertate, în 1989.

ARTIȘTI: Concertul se va desfășura în Club Subteran (București, Calea Rahovei 147-153) și va aduce pe scenă un line-up foarte generos ca număr și realmente de excepție ca rezonanță, mulți dintre cei mai apreciați și urmăriți artiști din hip-hop-ul românesc, motiv pentru care n-aveți nici o scuză să lipsiți de acolo, deoarece va fi un show memorabil. Pe scenă veți regăsi cel puțin următorii artiști:

Cedry2k
Dragonu AKA 47
Phunk B
Jianu
Eufonic
romaNecredinciosu
Verigalipsa-exoteric/sunetsacru
Independenții

DATA/ORA: Așadar, acest eveniment unic va avea loc sâmbătă (21 Decembrie), de la ora 20:30, în Club Subteran, iar biletul de acces va fi de doar 25 de lei (se pot cumpăra la intrarea în club).

PROMOVARE: Ținând cont că acest concert va fi organizat pentru a comemora Eroii care ne-au oferit tuturor libertatea la Revoluție, murind pentru acest ideal, dar și faptul că evenimentul va fi caritabil, toate încasările urmând să fie donate pentru cauza Eroilor, vă rugăm să vă implicați cu toții și să DISTRIBUIȚI sau să preluați pe profilele/paginile voastre acest event/afiș/informații, să vă puneți la story pe facebook/instagram evenimentul, iarăși e important să dați invite pe facebook până la limita de 50 de prieteni cel puțin, celor din București care pot fi interesați, iar ei la rândul lor la fel, deoarece totul va fi pentru o cauză nobilă. Și ține de noi, toți, să nu-i uităm și să-i omagiem! Asemenea, dacă mai sunt oameni care cred că pot ajuta cu orice și pot aduce un plus la buna desfășurare a evenimentului, orice contribuție e binevenită și apreciată, anunțați-ne în privat pe pagina Uniti sub tricolor.

De asemenea, vă așteptăm pe TOȚI cei care rezonați cu cauza acestei comemorări sau apreciați artiștii respectivi, să fiți prezenți la concert și să transmiteți acest lucru și prietenilor. Vă așteptăm acolo!

CONCERT CARITABIL: Evenimentul va avea și un caracter pur caritabil, pe lângă cauza nobilă de a comemora Eroii. Mulțumită artiștilor, disponibilității și dorinței acestora de a se dedica și a contribui la această cauză comemorativă și de caritate, toate încasările rezultate în urma concertului vor fi donate către Muzeul “Memorialul Revoluției” din Timișoara. Este singurul muzeu din toată țara care mai ține vie amintirea celor peste 1000 de oameni uciși în 1989 și a sutelor de mii care au luptat, pe baricade, pentru libertate, iar din păcate, acest muzeu se află într-o stare de degradare continuă, necesitând urgent reparații și întreținere. Acest Memorial este singurul loc unde generațiile care vor veni din urmă vor mai putea afla despre ce a fost la Revoluția din 1989, un muzeu educativ și vital pentru conștiința națională. Pe străzi și stadioane, de 15 ani susținem mereu că “Eroii nu mor niciodată!”, ceea ce este total adevărat, deoarece ei vor fi trăi mereu atâta timp cât amintirea lor este vie prin noi, iar mai ales rolul acestui Muzeu contribuie din plin la acest lucru, să nu fie dați uitării cei care ne-au oferită o viață mai bună. De aceea a fost aleasă această destinație pentru donații, cel mai potrivit mod de a ne cinsti Eroii la 30 de ani de la trecerea lor în neființă. Zilele următoare vom dezvolta acest subiect, ca să cunoașteți toți despre ce este vorba și să aflați mai multe despre aceste muzeu.

DONAȚII: Cel mai probabil, vom monta și o urnă în club, unde doritorii pot dona orice sumă pentru Memorialul Revoluției. De asemenea, dacă sunt și doritori care nu ajung la concert și vor să sprijine acest demers caritabil sau dacă e să cunoașteți astfel de oameni/firme dornice să ajute, ne puteți contacta în privat.

ACȚIUNI COMEMORATIVE: Altfel, acest extraordinar concert va încheia cum se cuvine ziua care consfințește 30 de ani de la Revoluție. Dar noi vom mai avea și organizat mai multe acțiuni comemorative și de mare amploare prin oraș. Prima din ele va fi Marșul Eroilor, care va porni de la ora 17:00 din fața Muzeului Antipa (Piața Victoriei) și va ajunge în Piața Universității. Sperăm ca printre tinerii de aici, vor fi mulți care vor dedica întreaga zi comemorării Eroilor, așa că vă așteptăm cu drag și acolo, după care să plecăm cu toții spre Universitate și ulterior spre concert.

Marșul Eroilor: https://www.facebook.com/events/575528673274399/

RESPECT: Nu în ultimul rând, ținem să mulțumim încă o dată tuturor artiștilor care vor fi prezenți pentru disponibilitate și intenția nobilă de a ajuta la înfăptuirea acestui concert, dar să mulțumim și tuturor celor care vor veni în public, sutelor de “golani” care susțin mișcarea și vor menține vie amintirea Eroilor, prin acest omagiu!

Dați tuturor de veste, va fi cu adevărat de poveste! Ne vedem cu toții acolo și să nu întarziați! Pace!

Evenimentul este organizat de către grupul Uniti sub tricolor.

#EroiiNuMor #CinsteLor #CineUitaEsteComplice #Decembrie89 #UnitiSubTricolor

Event: https://www.facebook.com/events/2171367746501168/

0

Distribuie

Comments

comments

Details

Date:
December 21, 2019
Event Category:
Event Tags:
, ,

Venue

Subteran
Calea Rahovei 147-153, 050892 București + Google Map