Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

CTC @ EXPIRAT

April 2, 2015

| RON25

CTC @ EXPIRAT
Joi, 2 aprilie, la KING SIZE DRINKS NIGHT

După ceva vreme, din Expirat se aude iar Hip-Hop dat live în boxe de trei băieţi care respiră flow, rime, mesaj şi care mănâncă MCs pe pâine.

Stiţi despre cine e vorba. Gata. Rapcapitulare. Joi, pe 2 aprilie, faceţi loc pentru DOC, Deliric şi Vlad Dobrescu. Adică CTC (Controlul Tehnic de Calitate), care urcă în formulă completă pe scena din strada Brezoianu nr.4, după 10 seara.

King Size Drinks sunt o noapte întreagă, la bar, ca în fiecare joi: selecţii din varietăţile alcoolice în doză dublă de 0,6 litri la preţ de 0,3 litri.

După concert: NotSoCommonDJ. În OtherSide: Bully.

Despre CTC:

CTC-ul aşa cum îl ştii s-a înfiinţat în 1999, din nevoia de a da un aer nou Hip-Hop-ului românesc şi a ajuns în 15 ani unul dintre bastioanele underground-ului de la noi. DOC, Deliric şi Vlad Dobrescu au zis mai apoi „să fie Facem Records!” şi au fondat label-ul independent alături de care aveau să crească în următorii ani.

Ultimii 15 ani şi ceva i-au dus, cu ups & downs, din colţ de Bucureşti până în Brixton, pe scene de festival şi prin cluburi din toată ţara. I-au băgat în studio de unde au ieşit cu piese apărute pe compilaţii ca „Proiectul Verde”, cu EP-uri: „Secretul din Atom”, cu un album în formulă de trei: „Dificultăţi Tehnice”, cu patru albume solo: DOC – „Scăpat de Sub Control” şi „Lucrare de Control”, Deliric – „Inspecţia Tehnică Periodică” şi Dobrescu – „În sfârşit”, cu mixtape-uri şi proiecte independente ca producători. Pe Deliric l-au împins să creeze brand-ul de streetwear PORC, pe Dobrescu să se apuce de mixat.

În februarie anul curent au acceptat provocarea de a îşi reorchestra piesele împreună cu un live band şi alături de Muse Quartet. Planuri de viitor? Să facă ce-au făcut şi până acum, la fel de bine. Experimente Hip-Hop.

www.facemrecords.ro x www.youtube.com/facemrecordstv
www.deliric1.ro x www.facebook.com/deliric1
www.docofficial.ro x www.facebook.com/docfacemrecords
www.facebook.com/vladobrescu

RSVP: www.facebook.com/events/1420560981577387

Intrare: 25 lei

Accesul se face începând cu ora 21:00, în limita capacităţii: 350 de locuri.
Pentru o mai bună desfăşurare a evenimentului, vă rugăm să nu fumaţi pe durata concertului.
Accesul în OtherSide este permis, prin Expirat.

King Size Drinks toată noaptea!

www.expirat.org x www.facebook.com/expirat.otherside

Distribuie

Comments

comments

Details

Date:
April 2, 2015
Cost:
RON25
Event Categories:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/1420560981577387/

Venue

Expirat
Str. Actor Ion Brezoianu, nr.4
Bucuresti, Romania
+ Google Map