Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Faust & DJ Pilu – Lansare album “Taramul Nicaieri” | Combinatii Letale | Slim Rocka

October 10, 2014

Faust

 

 

Faust se prezinta ca fiind un tanar MC din Pitesti, membru Hiphoplive Crew si un impatimat timpuriu al culturii hip’hop.

Artistul marturiseste ca pasiunea sa pentru rap ( in special ) a aparut inainte de adolescenta , cand inca constientizarea acestui fapt nu atinsese un nivel inalt. Factorul principal ce i-a adus fata in fata atat de timpuriu (“ prin clasa a 4-a deja eram into hip hop“) a fost mediul apropiat / anturajul ce l-a expus direct la acest gen de muzica.

Ca fiecare dintre noi, indiferent de job/statut, pornim catre vis pe un prim drum.

Primul contact direct cu scena si publicul, are loc in 2010 , in clubul bucurestean Wings, in deschidere la concertul lui Cedry2k – urmand apoi o serie de battle-uri unde a fost prezent Dragonu, printre alte nume.

Desigur ca, atunci cand apetitul pentru muzica si nu numai pentru arta in general, este deschis, acesta trebuie hranit din ce in ce mai mult, pana se ajunge la un moment cheie numit : Evolutie.

In 2012 Faust se inscrie la Battle Mc, continuand traditia si in 2013 unde ajunge pana in finala. De-a lungul drumului sau, au loc o serie de colaborari cu nume precum : Forsaar, ILLusionist, Bluu , Gun Fu, Complexu1, Dj Pilu, Dj Al*Bu si Omu Gnom.

In 2014, Faust s-a gandit sa-si incorporeze gandurile, trairile si pasiunea pentru rap intr-un prim album! Albumul a fost lansat pe data de 25 aprilie si a fost botezat “Taramul Nicaieri” . Materialul contine 14 piese, colaborari cu Smk, Dj Pilu, Tesla Cilum, AFO, Antonia, Omu Gnom si Gun Fu, iar pe partea de productie sunt prezenti oamenii Bluu, 6Killz, Smk, PhiLL, HashFinger, Omu Gnom, ILLusionist si Cetateanu X.

Albumul este disponibil la download gratuit, dar si in format fizic pentru colectionari. (Sursa: HipHopLive.ro)

Pentru comenzi sau download:

www.hiphoplive.ro/faust

www.youtube.com/playlist?list=PLb_Q6fpxnMsoWrbi3tvM3ieIo99a5jlHk

Distribuie

Comments

comments

Details

Date:
October 10, 2014
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/841563442531231/

Venue

Slim Rocka
Cluj - Napo, + Google Map