Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Lansare Argatu’ vol. IV

October 20, 2018

Hai la Arenele Romane pe 20 octombrie să asculți live și în premieră piesele de pe noul album al lui Argatu’. Noul său proiect promite o adevărată poveste, narată prin sound-ul specific – cu influențe din folclor. Alături de el pe scenă vor urca și Subcarpați, Frații Grime, Cred că Sunt Extraterestru, Celula de Criză, Hanu’ cu Bragă.

Culese din Cartier prezintă Argatu’ – Volumul IV aduce la suprafață o reinterpretare completă a sound-ului compozitorului în Underground Folclor. Al patrulea album semnat Argatu’ trimite ascultătorul într-o lume și o poveste conturată de propriul său soundtrack, având totodată elemente folclorice să îi susțină punctul de pornire/origine.

Coperta albumului/masca Argatu’ a fost realizată de către Sabin Onceriu, același om care a realizat și coperta albumului de la Subcarpați “S.U.B”.

Argatu’, un proiect marca “Culese din cartier”, creează muzică încă de la 17 ani. Este student la UMF Iași și reprezintă cu cinste orașul Fălticeni (județul Suceava). Fiecare album încearcă să aducă un element inovativ, o mică schimbare. De la album la album, calitatea soundului și tehnicile de producție s-au maturizat. Puteți downloada gratuit toată discografia Argatu’ de pe www.subcarpati.com.

BILETE:
Primele 500 de bilete au fost epuizate. Următoarele 500 de bilete sunt 45 lei, disponibile pe http://thefresh.ro/ și în rețeaua partenerilor noștri: MyTicketiaBilet.ro și Bilete.ro.

Early Bird – 35 lei – primele 500 – SOLD OUT
Pre-sale – 45 lei – următoarele 500

PARTENER:
AHEAD

SPONSORI:
Glo, Gambrinus VintageAQUA Carpaticavitamin aqua

PARTENERI MEDIA:
5 to goUtvNOIZZ.roIQadsIQoolPartipipal Events

Cântat de RADIO GUERRILLA!

ACCESUL STRICT INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

Event: https://www.facebook.com/events/1043454342487733/

Distribuie

Comments

comments

Details

Date:
October 20, 2018
Event Categories:
,
Event Tags:
,

Venue

Arenele Romane
Bucuresti, + Google Map