Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Macanache – Lansare Macadopere(Bucuresti)

May 25, 2017

MACADOPERE este un material 100% Funk, Jazz, Hip Hop, Boom Bap clasic. Macanache a surprins in acest material viata sa personala si melancolia anilor 90′(un amintiri din copilarie in felul sau autentic), ascultarea acestui album va fi o calatorie in trecut revenind usor in prezent. Pe album se gasesc melodii/piese foarte dragi ale artistului cum ar fi “BANU E DUSMANU”(UN REMAKE EXCEPTIONAL) SI “MICUL DE JON”(UN PRISTAIL CLASIC DEVENIT UN CANTEC ORIGINAL), plus o colaborare inedita, respectiv piesa “DILIMACHE” cu Dilimanjaro.
Materialul a fost mixat/masterizat si inregistrat in totalitate la Selectiv Studio de inginerul de sunet si prietenul apropiat al artistului The Watcher.
Instrumentalele au fost livrate de:
RIPP . NERUB . PLUSCULAAR . DASH . MZ BOOM BAP . ALEXEN . SCARABEU . GEORGE BORZA . SEZ . MLADIN . CEINARU . VLAD FLUERARU.
Vreau sa multumesc din suflet tuturor celor care mau ajutat sa realizez acest capitol al vietii mele in special familiei.
Albumul contine zece cantece originale si trei remixuri.
Lansarea va avea loc in Kristal club(Bucuresti)
Invitati speciali pentru acesceasta nenorocire de show vor fi Exile din arad, Dilimanjaro din Bacau,Ufe si Zicu direct de pe nava mama, iar Micutzu se va asigura ca totul va decurge conform planunului din cand in cand.
VA ASTEPT LA SPECTACOLUL ANULUI
LINK BILETE: https://www.myticket.ro/ro/evenimente/137/macanache-lansare-macadopere-25-mai-2017.html

Distribuie

Comments

comments

Details

Date:
May 25, 2017
Event Categories:
, ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Kristal Club