Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Muzică de pe canapea / Grasu XXL, Concert LIVE

May 30, 2020

Hip-hop-ul adevărat se cântă, se trăiește și se simte, oriunde ai fi, la tine acasă, la un super concert LIVE, Grasu XXL pe: vodafone.ro/impreunamaiputernici/muzica
Grasu XXL este unul dintre artiștii care au pus bazele Okapi Sound, împreună cu Guess Who, Vlad Lucan, Mitză și Paco 10Grei. Cu peste 20 de ani de activitate pe prima scenă hip-hop din România, Grasu XXL a lansat până la acest moment șase materiale, cel mai recent, “În Labirint”, în 2018, în colaborare cu Guess Who. Grasu XXL îți aduce concertul pe care n-o să vrei să-l ratezi, LIVE, by Unda Recording.
Dacă vrei să-ți arăți aprecierea pentru Grasu XXL, poți cumpăra de aici un bilet la concert: impreunamaiputernici.iabilet.ro/bilete-concert-live-grasu-xxl-55955/
Sumele adunate din vânzarea de bilete vor fi donate către Asociația Dăruiește Viață.
Accesul la eveniment nu este condiționat de cumpărarea unui bilet. Biletul este un gest voluntar de apreciere și susținere pe care il poți face pentru cei care urcă pe scena de acasă pentru tine.
vodafone.ro/impreunamaiputernici este o inițiativă Vodafone care aduce LIVE la tine acasă teatru, muzică, sport și masterclass-uri cu artiști și specialiști, pe care te invităm să îi susținem și să-i aplaudăm împreună.
Event: https://www.facebook.com/events/3052868424770735/

Distribuie

Comments

comments

Details

Date:
May 30, 2020
Event Category:
Event Tags:
, , ,

Venue

LIVE la tine acasă