Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Semifinala – Ultimatum pentru Artă ediția a 14-a / 2016 // Intrarea libera!

March 20, 2016

Unic Production are plăcerea să vă invite la semifinala concursului Ultimatum Pentru Artă 2016. Deja o tradiție pentru iubitorii de hip hop, Ultimatum pentru Artă continuă să ajute la promovarea artiștilor aflați la debutul unei cariere în muzică, iar în perioada 20 martie – 17 aprilie, va avea loc ediția cu numărul 14 a acestui eveniment.

Concursul este organizat de Unic Production, în colaborare cu Supreme Soundz Entertainment și HipHopNews.RO, ce oferă premii substantiale celor care se vor clasa pe primele locuri, iar pentru a intra în posesia acestora, concurenții trebuie să pregătească câte două piese pentru semifinala iar pentru finala o piesa și un freestyle, unde organizatorii vor alege instrumentalul.

In urma preselecției realizate de organizatori au fost alesi 20 de trupe/MC. In semifinală merg următorii:
Ceata, Chaminne, CoS, Dex, Dice, Green, Hip Hop Ferentari, Knife, Kruger, Legitim, Meer, Mihai Bernard, Omega, Open Mic, PatR 06, Razvan DLB, Sava Man, Thomas, Vali Gheață și Zapo (in ordena alfabetica).

Din 2005 și până azi, Ultimatum pentru Artă este unul dintre cele mai importante concursuri din România care a contribuit la promovarea unor artiști acum bine-cunoscuți, precum El Nino, Phunk B, Mutu Viollent, Gani, Phosillah, Jianu, Stripes, Eufonic, TKE, Maich, Smokey, Lu-K Beats, Faptu’Rap, Vorbă, Decku și mulți alții.

Anul acesta, semifinala va avea loc pe data de 20 Martie, în clubul bucureștean Hangover, începând cu ora 21. Iar finala pe data de 17 Aprilie în același Hangover Club.

Distribuie

Comments

comments