Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Street Quality (15 Noiembrie @Fusion Arena)

November 15, 2013 @ 9:00 pm - November 16, 2013 @ 5:00 am

| Lei20 – Lei25

Ia-ţi prietenii şi vino pe 15 Noiembrie la Fusion Arena, unde are loc un party de zile mari!

Acolo DJ RENEGADE, UK FINEST, vine pentru prima oară în România, cu misiunea de a transforma noaptea de 15 noiembrie în noaptea pe care o vei vrea să o pui pe repeat.

Pe meniu vă aşteaptă: expoziţie CARDBOARD SHOES, un WARM UP cu cele mai apreciate HITURI old&new asigurate de DJ BLUEPRINT (RO), muzică aşa cum trebuie şi VIBE direct din stradă trecut prin 4 rânduri de calitate.

street_quality_-_hiphoplive
RENEGADE are o istorie lungă în ceea ce ţine de UK Hip Hop. A început cu Popping, Breaking şi Locking în 1982, iar din 1987 s-a apucat de scratching şi producţie. În prima parte a carierei sale, Renegade a mixat pentru compozitorul Blade din UK şi pentru Son of Noise, trupa acestuia, lansând nenumărate discuri şi călătorind la scară largă. El este unul din membrii originali ai renumitei “Scratch Perverts”, considerat unul din cei mai buni DJi de până acum. Este, totodata, în prezent, membru al “Extended Players DJ collective”.

Renegade a străbătut toate colţurile globului şi a mixat la toate evenimentele de top internaţional de b-boying, printre care: Red Bull BC One, R16, Battle of the Year, Freestyle Session (US, Korea, Japan, Europe), B-Boy Summit, KOD China, Mighty 4 şi IBE. Cu o cantitate atât de mare de experienţă bogată şi premii, el este unul dintre DJ-ii cei mai respectaţi în evenimente de dans si cel mai bun din UK.

Distribuie

Comments

comments

Details

Start:
November 15, 2013 @ 9:00 pm
End:
November 16, 2013 @ 5:00 am
Cost:
Lei20 – Lei25
Event Category:
Event Tags:
, ,

Venue

Fusion Arena