Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

The Fresh presents Shahmen

September 28, 2018

Pe 28 septembrie, The Fresh a pregătit un eveniment special, dedicat culturii Hip – hop. Shahmen, Vlad Dobrescu și Endles vin să cânte și aduc beat-uri noi pentru toți cei care simt și rezonează cu cultura urbană.

Shahmen este un duo format din producătorul muzical SENSE, născut și crescut în Amsterdam și rapper-ul B L S aka Bless, din Los Angeles. Muzica băieților este o îmbinare de beat-uri dark cu versuri originale.
“Skin the color of bark. Clothes smelling like trees”
Cu primul vers din hitul internațional “Mark”, SHAHMEN a plantat sămânța care urma să rodească un fanbase ce s-a extins în toată lumea. Piesa care se află pe LP-ul “All in the Circle” este în continuare virală, fiind folosită în jocuri video și clipuri populare de pe Youtube. Piesa a ajuns numărul 1 în iTunes. Cel mai nou album, “California is Cold” a fost un succes ajungând în Top 200 albume, în 15 țări pe Apple Music.
Show-ul SHAHMEN are o semnătura proprie.

Vlad Dobrescu, rapper român, cântăreț, compozitor, DJ și producător îmbină aproape toate elementele hip-hop-ului în cariera sa. Împreună cu DJ Paul a fondat label-ul Facem Records în 1999 iar impreună cu Deliric și Doc, au fondat trupa C.T.C.

Endles a debutat ca DJ în cadrul petrecerilor On The Block cu muzică Trap și Hip Hop cunoscându-și publicul foarte bine și reușind să îl facă să se distreze. Ca producător, trece într-o altă extremă, mai sensibilă, aducând ritmuri lo fi în fiecare piesă.

BILETE:
Primele 300 de bilete se vor găsi exclusiv pe www.thefresh.ro la prețul de 30 lei.

Early Bird – 30 lei

SPONSORI:
AHEAD, Glo AQUA CarpaticaBERE URBISBERE Haramin

PARTENERI MEDIA:
RADIO GUERRILLAUtv5 to goNOIZZ.roIQadsSneaker Industry

ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI ESTE STRICT INTERZIS!

Event: https://www.facebook.com/events/477638439377526/

Distribuie

Comments

comments

Details

Date:
September 28, 2018
Event Category:
Event Tags:
, ,

Venue

Deschis Atelier
Splaiul Unirii 160, 040035 Bucharest, Romania + Google Map