Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

THE PUTREDS în premieră la Giurgiu @ Club Dana V

April 26, 2019

THE PUTREDS este un grup format în anul 2015 prin alăturarea dintre îndrăgitul MC Macanache, Radu Burcea (Moromete) la chitără și Silviu Ruta (DIEGO) la bass. Cel care face tobele să răsune și cel mai recent coleg de scenă al băieților este Bogdan Valentin Bereucă (Boogie).
Macanache a fost catalogat drept un maestru în arta rimelor freestyle, un personaj autentic al vremii sale și totodată unul dintre cei mai simpli și pasionați interpreți de muzică Rap din cultura Hip Hop românească. Alături de trupa sa, a avut numeroase spectacole în România, dar și în Anglia sau Franța, unde au fost primiți cu mult entuziasm de comunitățile de români.
Dacă inițial trupa reinterpreta piesele originale ale lui Macanache într-un mod inedit și diferit, în vara anului 2017 artistul a decis că este momentul să compună cântece proprii pentru trupă, astfel THE PUTREDS au început să înregistreze primul lor material discografic la “Interzis Records”, intitulat “Nam Timp”. În scurt timp, piese precum “Nam timp”, “Vama”, “Paul”, “Muzica e nașpa” au ajuns în difuzoarele și în inimile fanilor.
Pe data de 26 Aprilie 2019, băieții vor cânta în premieră la Giurgiu la Clubul Dana V din Giurgiu.

Prețul biletului este de 25 de lei.

Event: https://www.facebook.com/events/256348041913303/

Distribuie

Comments

comments

Details

Date:
April 26, 2019
Event Category:
Event Tags:
,

Venue

Club Dana V
Garii nr.67, 080449 Giurgiu + Google Map