Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

VALI UMBRA | VLAD DOBRESCU | DJ SAUCE – invitati: Bean, Afo, Power pe vinil

September 26, 2014

| 10RON

vali umbra

VALI UMBRA, unul dintre membrii familiei Subcarpati aduce “OBSERVATORUL BABA NOVAC”, primul material solo din cariera, la COLECTIV, alaturi de VLAD DOBRESCU (Dj set) si DJ SAUCE.

Invitati:
BEAN | AFO | POWER PE VINIL

Despre OBSERVATORUL BABA NOVAC:
“Albumul este o cronica hip hop a ultimilor 4 ani din viata mea: 4 ani de microfoane, studio-uri, calatorii, concerte si amintiri” – Vali Umbra

“Locul unde s-a inregistrat albumul a fost comparat cu un observator in care ne-am format puncte de vedere si viziuni cat mai clare asupra industriei muzicale” – Bean de la Subcarpati, unul dintre producatorii albumului.

Pe album apar: Afo, Bean, Infinitu, Power pe vinil, Etalosed și Gonza – omul cu care s-a apucat de facut hip hop in anul 2000, sub numele de OSP la 3+1.

*albumul se potate descarca la liber de pe www.subcarpati.com.

-> https://www.youtube.com/watch?v=SF3RRCgM_F8

Pe Vlad Dobrescu foarte multi il asociaza cu CTC, binecunoscuta trupa de hip-hop infiintata la sfarsitul anului 1999, in formula “L Doctor, Deliric 1, Vlad Dobrescu si Dj. Paul”. Trupa CTC a pus bazele primului label independent de hip-hop, “Facem Records”. In 2005, CTC lanseaza la casa de discuri Roton primul lor album, LP-ul “Dificultati Tehnice”, “un material non-conformist cu o puternica tenta revolutionara anti-sistem”. Opt ani mai tarziu, Vlad Dobrescu isi lanseaza primul album solo, in opt decembrie. Conține 13 melodii, in colaborare cu: Deliric 1, DOC, Carbon, Aforic, Nwanda, Raku, Pietonu’, Flou Rege, Norzeatic. Singurele piese care beneficiaza momentan de videoclipuri sunt ”Insomnii”, “Oameni” ca mine și “Globul de cristal”.

-> https://www.youtube.com/watch?v=ADS9Pgeoc3g

Dj Sauce aka Toma Paul Alex, s-a apucat de muzica dupa ce, prin 2005/2006 l-a vazut pentru prima data pe Kid Koala la Bucuresti si si-a zis “gata asta vreau sa fac”. O luna mai tarziu si-a achizitionat doua platane Tehnics, a imprumutat un mixer de la “eroul sau muzica din Tg. Mures, Dan Bazix”. De aproximativ cinci ani colaboreaza cu “Facem Records” si ii place sa puna muzica cu Dj K-lu. Detaliul de pe urma suntem siguri ca-l stiati deja. 😉

-> https://www.youtube.com/watch?v=JkfALEHU7G4

Bilet: 10 ron

Colectiv: noi si voi!

Distribuie

Comments

comments

Details

Date:
September 26, 2014
Cost:
10RON
Event Categories:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/444298372379173/

Venue

Colectiv
tabacarilor 7
bucuresti,
+ Google Map