audio: Coinz feat. DJ CellBlock – Go boy

DJ CellBlock lansează astăzi prima piesă de pe mixtape-ul “Waiting for fame“, un proiect foarte așteptat, ce urmează să apară la începutul anului viitor cu revista Coast 2 Coast Magazine.

La cinci luni după ce a apărut pe cea mai downloadată serie de mixtape-uri din S.U.A. (Coast 2 Coast Mixtapes vol. 169), cu piesa “Me not afraid” (feat. Pacha Man & Doc), alături de artiști ca Jay-Z, Kanye West, Jadakiss, Macy Gray, Too Short și mulți alții, Dj CellBlock și Hahaha Production lansează astăzi a€œGo boy” feat. Coinz.

Coinz și-a început cariera muzicală încă din copilărie și a câștigat numeroase competiții de hip hop. Dj CellBlock l-a cunoscut pe Twitter pe rapperul american Coinz, un nume cunoscut pe scena underground din Michigan.

Dj CellBlock a fost dj și beatmaker în trupa Codu’ Penal și a produs numeroase piese pentru Smiley, Alex Velea, Simplu, Cabron, Grasu XXL, Doc sau Cedry2k.
“Go boy feat. Coinz” (produsă de DJ Cell Block), anunță lansarea mixtape-ului “Waiting for fame” de la începutul anului viitor.

Distribuie

Comments

comments