video: Tranda feat. MefX & Spike – La lume din nou

Materialul a fost realizat de Trandafilm, în regia lui Ionuț Trandafir, iar filmările s-au desfășurat pe parcursul a două zile, în mai multe locații din București.

„Inițial, am primit un instrumental de la MefX pe care scrisese un refren, apoi m-am decis că ar putea fi succesiunea potrivită pentru piesa „Oarecare”. Starea piesei mi se părea potrivită pentru albumul „Evoluția”. După ce i-am arătat melodia lui Spike, i-a plăcut și a scris strofa în aceeași zi. La fel ca în clipul „Tâmpit”, GORI a fost prezent la filmări și reprezintă cumva alterego-ul meu. Scenariul l-am dezvoltat împreună cu Ionuț Trandafir (Trandafilm), la fel ca la videoclipul piesei „Tâmpit”, doar că de data aceasta a contribuit și Spike. Consider că a fost o colaborare de care sunt deplin mulțumit.”, a declarat Tranda.

Piesa „La lume din nou” promovează cel mai recent album al lui Tranda, „Evoluția”. Acesta a fost lansat oficial pe 1 octombrie și este disponibil în format digital pe iTunes și în format fizic în Okapi Sound Store.

Albumul este promovat și prin intermediul unui turneu național, primul concert având loc pe 22 noiembrie în Brașov. Următoarele orașe vizitate de către artist sunt Iași (28 noiembrie – Dublin Pub), Timișoara (14 decembrie – Daos), Alba Iulia (15 decembrie – Habitat) și Constanța (21 decembrie – Goblin). Mai multe detalii despre turneu pot fi găsite pe site-ul Okapi Sound.

Distribuie

Comments

comments