Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Concert Lansare NERUB & PHUNK B – VELE | Cluj Napoca 28.01.2017

January 28, 2017

Acest material a luat naștere în urma unei coincidențe artistice între beatmakerul Nerub din Cluj-Napoca și MC-ul Phunk B din Constanța.

Albumul ‘VELE’ este scurt, înglobând 6 piese, motiv pentru care poate fi catalogat ca EP, însă ambii artiști consideră că este un rezumat metaforic, foarte bine închegat, despre drumul oricărui om în viață, respectiv drumul unui adolescent pășind proaspăt spre maturitate, și.. fără doar și poate.. EVOLUȚIE. Inversul acestui titlu de material este ‘elev’.. în sensul că indiferent de ce drum parcurgem.. în sus sau în jos.. mereu vom avea de învatat de la viaţă.

Velele reprezintă omul si tot ceea ce îl face să fie ‘om’ .. vântul ajută velele ca ambarcațiunea să își urmeze cursul, de aceea reprezintă un rău necesar, adierea lui fiind rece. Cu alte cuvinte, este necesar un rău în viața oricarei persoane pentru a excela.

Artiștii își vor da silința ca în cadrul evenimentului să transmită acest mesaj, de aceea, vă invităm în număr cât mai mare pe data de 28.01.2017, Sâmbătă, la Cypher pentru un show Hip Hop și în același timp o lecție de viață.

Intrare 20 lei

CD Nerub & Phunk B – Vele 25 lei
CD Phunk B & Infinitu’ – Proiectul Zero 20 lei
CD Phunk B – Nu mi-e frică de moarte 30 lei

Sănătate!
Să ne vedem cu bine!

Distribuie

Comments

comments

Details

Date:
January 28, 2017
Event Categories:
,
Event Tags:
, , , , , , , ,

Venue

Cypher
Strada Piezișă 17, Cluj-Napoca 400000, România, Cluj-Napoca + Google Map