Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Omu Gnom – Freestyle pana nu mai pot! -IV- (22 Februarie @Question Mark – Bucuresti)

February 22, 2014

Povestea “Freestyle pana nu mai pot!” a pornit datorita pasiunii lui Omu Gnom de a face freestyle, astfel incat acum patru ani de zile a inceput sa faca un show in care sa dea rime pana nu mai poate, pana clacheaza de oboseala sau pur si simplu nu mai vrea sa rimeze.

omu_gnom_-_freestyle_pana_nu_mai_pot_-_hiphopliveEste primul spectacol de acest gen din Romania si de atunci au fost 3 editii, 2 oficiale (cu Dj Limun in aprilie 2010 si cu Dj Undoo in decembrie 2010) si una neoficiala (in iulie 2011 in cadrul lansarii “Ai grija sa n-ai griji/Nu uita sa nu uiti” cand a iesit din senin partea a treia si tot Limun a fost la platane) .

De data aceasta, baza muzicala ce va asigura “terenul de joaca” pentru Omu Gnom va fi adusa de DJ Pilu iar invitatii speciali vor fi deconspirati, pas cu pas, pana in ziua evenimentului, pe facebook.

Bratarile in avans pot fi achizitionate de la club in perioada 05-21.02, de marti pana vineri, dupa ora 17:00, acestea costand 10 Lei, biletele putand fi achizitionate si in seara evenimentului de la intrare la pretul de 15 Lei.
Evenimentul incepe de la orele 21.

Pace !.. si ne vedem pana nu mai putem !

Distribuie

Comments

comments

Details

Date:
February 22, 2014
Event Category:
Event Tags:
,

Venue

Question Mark