PROMO 14 martie club Fabrica – Omu Gnom si Macel Mai Chill (LIVE BAND)

omu

Rap adevarat, mesaj puternic, versuri frumos gandite, menite sa te faca sa intelegi mai mult decat vor altii… toate acestea pe acorduri calde ale instrumentelor acustice. Dupa succesul primul concert Omu Gnom si Macel Mai Chill, iata ca se anunta si lansarea, in aceeasi maniera inedita, celui mai nou album al artistului – “Atentie la neatentie”. Invitatia oficiala la concert a fost facuta printr-un promo menit, daca nu sa convinga, macar sa starneasca curiozitatea.

Va invit cu drag la un concert Live din toate punctele de vedere. Am intalnit acum ceva vreme niste instrumentisti excelenti cu care am demarat un proiect de live numit: Măcel Mai Chill si care suna intr-un mare fel. Am avut anul trecut in septembrie un mare show si cei care au fost acolo, stiu despre ce vorbesc cand spun ca suna foarte bine.
Pe 14 martie va invit la un concert ce se anunta exceptional.

Trupa cu care ma reprezint reciproc este formata din:
Voce: Omu Gnom, Andrei Atm Triculescu
Tobe: Luca Sfura
Bas: Costi Grigore
Chitara: Robert Cristian Moraru
Saxofon: Clara Mitola

O sa avem niste invitati de exceptie:
Voce – Ateliere de creatie – brigada rep o sa fie prezenta sa dam pe goarna bucati live de pe “Program de lucru”
Pian –Mischa Simeonov – unul din cei mai buni pianisti pe care i-am vazut vreodata live. Este un adevarat artist si solo-urile lui sunt mai mult decat fascinante. O sa vina sa ne ajute pe cateva bucati si credeti-ma o sa ramaneti masca de ce poate sa faca omul acesta.
Vioara – Balabaș Mihai – el a adus savoarea instrumentalului de la Limpede fiind unul din cei mai talentati violonisti. O sa bagam cateva bucati impreuna care suna intr-un mare fel.
Violoncel – Corina Ciuplea – a fost prezenta alaturi de Mihai si la concertul din septembrie unde a iesit un live la Metehne magistral. Este o artista desavarsita si ma bucur ca am prilejul sa colaboram.
Warm Up si After Party – ENIGO – un tanar talentat care va incalzi atmosfera cu piese bine alese.

Multumesc tuturor invitatilor si va recomand sa va rezervati seara de vineri 14 martie pentru a ajunge la acest concert.
Intrarea este 15 ron si se face de la orele 21:00

Sa ne gasim cu bine!
Dau cu pace!
Gnom

Distribuie

Comments

comments