video: Criss Blaziny – Jolie ep.3 Feat. Daisy Villa / Prod. Adapter

Pe data de 13 iunie Criss Blaziny lanseaza „Jolie”, primul single de pe viitorul sau albumul intitulat „Rasaritul apus”. Acesta este insotit si de un videoclip, pe care-l puteti viziona in premiera, in aceasi zi, pe 1 Music Channel, la ora 22:00.
Criss revine cu un clip nou si o piesa realizata in colaborare cu Daisy Villa (Los Angeles/SUA), o interpreta cu puternice influente Latin Jazz/RnB/HipHop. Artista a urcat pe scena alaturi de nume precum: Indie Arie, Stevie Wonder, Blu Cantrell, Robin Thicke , Les Nubians si multi altii.
De productia piesei s-a ocupat Adapter, pe care il stiti din colaborarile anterioare, “Depinde de tine, “7 august”, “Clubbin in Romania”, etc.
“Jolie” este piesa cheie de pe „Rasaritul Apus”, album care transpune in note muzicale toate etapele unei relatii de dragoste, fiecare piesa reprezentand un episod al acesteia. Materialul este rezultatul mai multor ganduri si trairi transpuse pe hârtie, intr-o maniera specifica artistului.
Clipul este rezultatul a trei luni de munca in care amprenta si-a lasat-o insusi Blaziny, acesta ocupandu-se direct de montaj si de postprocesare. Ideea esentiala este de a marca momentele magice ale vietii în care traiesti etapa perfecta a unei relatii, te regasesti în ea sau visezi la ziua în care vei cunoaste fericirea suprema.

http://www.facebook.com/CBlaziny
http://www.facebook.com/daisyvillamusic
http://www.facebook.com/adapter.official
http://www.facebook.com/hierba.putas.dineros

Distribuie

Comments

comments