Album nou Eminem in 2013

Rapperul american Eminem a anunţat, prin intermediul unei colecţii de şepci, comercializate pe site-ul muzicianului, că va lansa un nou album de studio în anul 2013.

Şepcile, ce fac parte din seria “Eminem Baseball Tribute Champ Hat”, au fost create “în onoarea meciurilor mari (de baseball, n.r.) şi pentru a marca revenirea echipei din oraşul natal (al muzicianului, n.r.) în principala ligă nord-americană”, se afirmă pe site-ul cântăreţului, informează site-ul revistei New Musical Express.

Pe o parte laterală a şepcilor sunt trecuţi anii în care Eminem a lansat albume solo: 1996, 1999, 2000, 2002, 2004, 2009, 2010 – şi 2013.

Muzicianul nu a comunicat deocamdată titlul albumului şi nici data la care va lansa noul său material discografic.
Şepcile sunt comercializate la preţul de 30 de dolari, iar o parte din încasările ce vor fi obţinute vor fi donate asociaţiei de caritate The Marshall Mathers Foundation.

Eminem şi Pink au înregistrat în vara acestui an piesa “Here Comes The Weekend”, ce a fost inclusă pe cel mai recent album al cântăreţei americane, “The Truth About Love”, lansat în luna septembrie.

Vorbind despre colaborarea ei cu rapperul american, Pink a declarat: “M-a întrebat: «Vrei să înregistrezi un cântec cu mine?» I-am spus: «La naiba, da!». Apoi l-am întrebat eu: «Dar tu, vrei să înregistrezi un cântec cu mine?» iar el mi-a răspuns: «La naiba, da!». Ne-am strâns mâinile. N-am semnat nimic. Am înregistrat piesa”.

Eminem şi Pink au colaborat în trecut la piesa “Won’t Back Down”, ce a fost inclusă pe albumul “Recovery” al rapperului american, ce a fost lansat în 2010.

Eminem a lansat, de-a lungul carierei sale, şapte albume, care s-au vândut în 86,5 milioane de exemplare în toată lumea. După ce şi-a făcut debutul în actorie, în 2002, cu rolul din “8 Mile”, pentru care a fost lăudat de criticii de specialitate, Eminem a preferat să se concentreze asupra carierei sale de muzician. Cel mai recent album al său, intitulat “Recovery”, a fost discul cu cele mai mari vânzări din Statele Unite în anul 2010.

sursa: mediafax

Distribuie

Comments

comments