Album nou La Familia | Sisu in RapMobil | HipHopLive

Seria de invitati la RapMobil continua, asa cum am anuntat inca din episodul trecut, de data aceasta il avem ca invitat pe Sisu Tudor.

Primul subiect abordat, a fost, oarecum normal, viitorul album in formula La Familia. Sisu, ne-a vorbit despre stadiul in care se afla cu albumul, dar, si despre impedimentele care au aparut in viata artistilor si i-au oprit din a mai scoate materiale impreuna, de o buna bucata de vreme.

Mai apoi, a fost amintita intoarcerea baietilor de la “Codu Penal”, acestia, anuntand cam in aceeasi perioada faptul ca se lucreaza la un nou album.

Sisu, ne-a destainuit in ce proiecte mai este implicat, albumul lui Dragos Miron si Compilatia Stradavarius fiind lasate putin deoparte, datorita albumului cu Puya.

Multa lume se intreba ce se intampla cu Haarp Cord, in acest episod aveti ocazia sa aflati, prin ce schimbari trece si care este situatia.

Spre sfarsitul discutiei, am trecut la subiecte din trecut, spre exemplu conflictul dintre La Familia si Racla. In acest episod, aflam de unde a pornit acesta. Dupa care, Sisu isi aminteste cu drag de primele sale concerte si de faptul ca, ei copii fiind, reuseau sa aduca foarte multa lume la show.

Fiind intrebat care este diferenta intre perioada de atunci si perioada de acum, artistul, nu se ascunde sa spuna ca, in trecut, muzica aceasta reprezenta o stare de bine, acum fiind mai mult o minciuna, pentru unii mc.

Acestea fiind spuse, va invitam sa vizionati al 10-lea episod de RapMobil:

%

Distribuie

Comments

comments