Argatu’: Dupa facultate, ajungeam acasa si faceam muzica. | Aproximativ Discutii cu Gojira

Argatu este invitat în ediția de astăzi a podcastului „Aproximativ discuții” cu Gojira, în care se discută despre: Folclorul românesc și introducerea sa în muzica electronică, Eliberarea prin muzică, Indepth despre compoziția muzicală, precum și alte subiecte captivante.

Andrei Argatu, cunoscut, simplu, publicului, ca Argatu, unul dintre artiștii din marea familie Subcarpați, creată de MC Bean, este un nume cu rezonanță veche pe scenele underground, cât și comerciale din România.

Argatu s-a născut în Fălticeni, pe 1 decembrie 1993. A absolvit Colegiul Naţional ”Nicu Gane” din Fălticeni și Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași.

Argatu a adus un sound nou în România încă de prin 2012, când valul rasta sau dnb abia prindea rădăcini pe scenele din underground-ul românesc. Apoi, odată cu apariția festivalurilor, intrarea în brigada Subcarpați și lansarea următoarelor albume, am urmărit un artist cu un viitor foarte promițător, care nu se teme de experimentarea unor genuri diverse, de la folclor, la hip hop sau electrohouse.

Dacă ai fost la cel puțin unul dintre concertele lui, știi despre ce este vorba. E o explozie de energie, face atmosferă pe care o iei la final acasă, are un sound unic, dezvoltat în mulți ani de când face muzică și te lasă mereu cu senzația că vrei mai mult.
Surse: wikipedia, unsitedemuzica.ro

Distribuie

Comments

comments