ARTISTTREE prezintă cel mai mare festival de cultură urbană din România

Între 30 aprilie și 1 mai 2022, la Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative (CREIC) Cluj-Napoca, ARTISTTREE va debuta, în premieră, cu cel mai mare festival de cultură urbană din România. Cele două zile de festival îi vor vedea, împreună pe aceeași scenă, pe cei mai în vogă reprezentanți ai industriei HIP-HOP din România, împărțiți între New School și Old School HIP-HOP.

Astfel, în ziua 1 vor urca pe scenă artiștii New School, printre care îi amintim pe NANE, El Nino, Șatra B.E.N.Z., Amuly, RAVA și mulți alții. Ziua 2 îi va vedea pe artiștii Old School, precum Grasu XXL, Spike, Guess Who, Bitză, Mitză și alții, care abia așteaptă să ofere publicului un weekend de neratat.

Pe lângă programul artistic, organizatorii ARTISTTREE vor oferi publicului și o serie de activități și surprize, precum zone de Food Court și bar, cu opțiuni premium de mâncare și băuturi alcoolice și non-alcoolice, dar și un skate park, zonă de Graffiti și un ring de dans special amenajate pentru dansatori și grafferi profesioniști, dar și pentru cei mai talentați oameni pe roți.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și internațional prin www.kooltix.com și în format fizic în magazinele Flanco, Diverta, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, PayPal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați website-ul oficial, www.artisttree.ro.

 

Distribuie

Comments

comments