Asculta: Busta Rhymes & Q-Tip – The Abstract & The Dragon

Ascultatorii lui Busta Rhymes si Q-Tip care sunt pregatiti pentru materialul lor realizat in colaborare (“The Abstract & The Dragon”) aparut ieri, au incepand de astazi la dispozitie intregul lor mixtape. Acesta este unul solid si cuprinde 28 de piese realizate in colaborari alaturi de Raekwon, Missy Elliott, Talib Kweli, Kanye West, Lil Wayne, Redman.

Nu este pentru prima data cand cei doi artisti colaboreaza din punct de vedere muzical. Cel mai cunoscut featuring dintre cei doi pionieri ai scenei rap este cu siguranta reprezentat de piesa “Scenario” (1991, album: The Low End Theory). Totusi, mixtape-ul lansat este o lucrare unica, dupa 22 de ani de la prima piesa realizata impreuna, Busta Rhymes si Q-Tip au lansat primu lor material oficial, un mix de old school si colaborari fresh.

“Acesta este un cadou din partea noastră pentru voi toţi. Ceva alaturi de care să va petreceţi sărbătorile, un material care sa aduca la viaţă sentimente mai bune” (Busta Rhymes)

500

 

Tracklist:

1. Intro
2. God Lives Through
3. Gettin’ Up (DJ Scratch Remix)
4. Steppin’ It Up
5. Thank You (Kid Capri Remix)
6. Always Add On (Interlude)
7. The Abstract & The Dragon
8. Wild Hot
9. Speaks (Skit)
10. One Two Shit
11. We Taking Off
12. Renaissance Rap (Remix)
13. Get Down
14. Butch & Sundance
15. Speaks (Skit)
16. Pardon My Ways (ELE 2 Exclusive)
17. Back To Our Regularly Scheduled Programming (Skit)
18. For The Nasty
19. Come On Down (Skit)
20. Come On Down
21. J Dilla (Skit)
22. You Can’t Hold The Torch
23. Lightworks
24. Chris Lighty (Skit)
25. Vivrant Thing
26. Ill Vibe
27. Scenario

Videoclipul care vine in promovarea albumului The Abstract & The Dragon:

Intre timp, Q-Tip ne pregateste pentru anul viitor un album solo la care a inceput deja sa lucreze, “The Last Zulu”. Tot in 2014 il vom regasi pe membrul grupului A Tribe Called Quest la productia viitorului album Kanye West ce va fi lansat in vara, dar si in materialul “ELE 2 (Extinction Level Event 2)” semnat Busta Rhymes.

Distribuie

Comments

comments