BLOOD NETWORK 2023. Donează sânge și mergi la UNTOLD

Sâmbătă, 13 mai, și duminică, 14 mai, caravana mobilă Blood Network poate fi găsită în Cluj-Napoca, în parcarea magazinului Kaufland, de pe strada Fabricii, nr. 12, începând cu ora 10.

Toți cei care vor dona sânge vor primi un bilet gratuit pentru ziua de joi a festivalului UNTOLD.

La caravană vor fi prezenți reprezentanții festivalului UNTOLD și ai Centrului de Transfuzii Sanguine Cluj-Napoca.

Edy Chereji, co-fondator UNTOLD Universe, a declarat că la fiecare ediție a fost impresionat de implicarea extraordinară a fanilor UNTOLD și Neversea în această campanie care are scopul de a salva vieți.

”Blood Network a ajuns la a 9-a edițieși am reușit să salvăm, cu ajutorul donatorilor, zeci de mii de vieți. Anul acesta am inclus în caravană două orașe, este vorba de Alexandria și Galați, avem suportul partenerilor noștri de tradiție de la Kaufland și al medicilor.

În acest an ni se alătură și rețeaua Regina Maria, care ne oferă suport logistic. Noi îi așteptăm pe oamenii de bine la caravana mobilă, care ajunge în 12 orașe din România, dar și la centrele de transfuzii din țară. Suntem încrezători că vom reuși să primim mulți tineri donatori care vor să facă o faptă bună, să salveze o viață și să se bucure de experiențele noastre de festival, fie la UNTOLD, fie la Neversea”, a spus Chereji.

Cei care vor dona sânge în Centrele de Transfuzii din țară trebuie să acceseze site-ul untold.com sau neversea.com, secțiunea Blood Network, pentru a completa formularul de înscriere, vor atașa o poză cu adeverința de donator, după care vor primi pe adresa de e-mail un voucher, cu care vor putea achiziționa abonamente la prețuri speciale la UNTOLD sau Neversea.

 

Distribuie

Comments

comments