Caddy: “Din primii bani facuti cu B.U.G. Mafia ne-am luat toti adidasi” | Aproximativ Discutii

Daddy Caddy este invitatul celei mai recente ediții a podcastului „Aproximativ discuții”, cu Gojira, în care se vorbește despre: B.U.G. Mafia, Muzică, Peripeții din viață personală și alte subiecte tari.

Daddy Caddy, pe numele sau real Dragoș Vlad-Neagu, s-a născut pe 10 septembrie 1976 în București, România, este cunoscut ca și „Caddillac”, prescurtat la „Caddy”,” Daddy Caddy” sau ca „Klax 187”, este un rapper român și, totodată, component al trupei de hip-hop B.U.G. Mafia.
În 1993 formează împreună cu Tataee trupa Bucharest UnderGround, astăzi B.U.G. Mafia , sub numele de scenă „Klax 187”. 187 vine de la codul folosit de polițiștii americani pentru crime. În 1996 își schimbă numele în „Daddy Caddy”.

Albumele pe care BUG Mafia le-a înregistrat cu Uzzi, Tataee şi Caddy în componenţă sunt: „Mafia”, „Înc-o zi, înc-o poveste”, „Născut și crescut în Pantelimon”, „IV: Deasupra tuturor”, „De cartier”, „După blocuri”, ”Întotdeauna pentru totdeauna”, „B.U.G. Mafia prezintă CASA”, „Băieții buni”, „Viața noastră” „Volumul 1”, „Viața noastră Volumul 2”, „Viața noastră Volumul 1 & 2”,” Înapoi în viitor.’

Distribuie

Comments

comments