Chimie – Biochimie vol. I (Comunicat)

Published by

Comunicat Biochimie Volumul I

Chimie, unul dintre cei mai apreciati rapperi din Romania, se pregateste sa lanseze pe data de 14 Octombrie 2015 al patrulea album solo si al saptelea album din cariera acestuia.

BioChimie Volumul I“, este numele albumului si inca din nume ne dam seama de complexitatea acestui proiect, prin urmare, proiectul “BioChimie” se va intinde pe o trilogie, primul album din aceasta serie urmand sa fie lansat pe data de 14 Octombrie 2015 pe canalul de Youtube al lui Chimie.

De ce BioChimie? ce este biochimia? BioChimia este stiinta care studiaza chimia vietii, ce vrea Chimie mai exact sa spuna? Artistul incearca prin acest material o apropiere fata de public, fata de oameni, abordand subiecte universale,in care se regasesc mare parte din populatie, prin urmare si cele 3 piese lansate de Chimie si anume “Cascada”, Imigrantii 2: Diaspora si Pui de om feat. Killa Fonic, abordeaza subiecte ce transpun sentimentele si trairile oamenilor, totodata primele 2 mentionate mai sus, beneficiaza si de videoclipuri, lucrate in regia si montajul lui Mihai Bivol.

Complexitatea albumului, se poate observa si din structura acestuia, materialul contine 11 track-uri, dintre care 8 sunt piese, albumul fiind inregistrat integral in studioul “Seek Music” si fiind mixat si masterizat de catre Lu-k Beats.

Ca si colaboratori, Chimie a lucrat pentru acest album alaturi de Killa Fonic, Deliric, DOC, Super ED, Simion Bogdan Mihai,Polly, iar pentru productii, ii enumeram pe Subsemnatu, Lu-k, Dash, George Borza, Dj Vasile, Infinite Music, Jurjak, Marian Parjol si Dj Al*Bu.

Albumul “BioChimie Volumul I“, este primul album ce se va lansa sub viitorul label “Noul Cismigiu”.

BioChimie Volumul I“, beneficiaza si de un turneu de lansare, care incepe pe data de 16 Octombrie in Craiova si se continua cu data de 17 Octombrie in Buzau, datele urmand sa fie urcate in forma finala in cel mai scurt timp, turneul urmand sa se finalizeze in anul 2016.

Componenta concertelor este una noua, Chimie avand 3 invitati constanti alaturi de el in turneu si anume Killa Fonic, membru Satra Benz, dar si pe MMC, astfel se asigura un show fluent si fluid, atat Killa Fonic, cat si MMC avand colaborari cu Chimie, fiind astfel un show plin de energie, vitalitate, ceva “special”.

Surprizele nu se opresc aici, in anumite concerte, vor exista reprezenatii de battle mc, bboy, dar si concerte sustinte alaturi de live band, pentru Bucuresti, data stabilita este de 15 Noiembrie in Club Colectiv.

Nu exista niciun motiv pentru care poti trece peste album sau concert, prin urmare:
14 Octombrie – BioChimie Volumul I – PRRRAAAAAAAAAAAA

 

Distribuie

Comments

comments