Chimie – Legenda Celor 4 Colturi Ale Blocului – Album

Dupa o lunga dar meritata asteptare, Chimie a lansat un nou material! “Legenda Celor 4 Colturi Ale Blocului” contine, asa cum va puteti da seama si din titlu, 4 piese:

Prima bucata se numeste “Darul Vietii” si e in colaborare cu Petra Acker. Cei doi se potrivesc de minune pe instrumental. Fiecare dintre noi ar trebui sa priceapa viata ca pe un dar, pe langa acest cadou, mai suntem inzestrati si cu diferite talente. Partea lui Chimie a fost ca o intrepatrundere dintre vechi si nou trezind multe amintiri, ca mai apoi, Petra sa completeze piesa cu niste versuri in engleza si o senzatie de liniste sufleteasca.

Instrumentalul a fost produs de Checka & Scvre. Producator executiv: Lu-K Beats. Inregistrarile si partea de mix/master au avut loc la Seek Music, inginer de sunet: Lu-K Beats.

Piesa cu numarul doi, “Pancarte, Bani, Moarte” a fost lansata la sfarsitul lunii noiembrie, cu tot cu videoclip. S-a creat mare valva mai ales datorita asocierii dintre trei artisti destul de diferiti la prima vedere, Chimie, Killa Fonic si Bocaseca. La piesa asta e de apreciat ca fiecare artist si-a pastrat propriul stil, nici unul nu a trebuit sa se muleze dupa ceilalti, probabil din acest motiv a iesit o creatie atat de interesanta si unica.

Instrumentalul a fost produs de TZ, Dj Muh’fucka la scratch. De productie aditionala s-au ocupat DEM si PRNY. Producator executiv: Lu-K Beats. Inregistrarile si mix/master-ul au fost facute la Seek Music, inginer de sunet: Lu-K Beats.

A treia piesa se numeste “Mike Tyson” si poate e o surpriza pentru multi, dar, Amuly are si el partea sa pe instrumental. Ba mai mult, bucata lui Amuly a putut fi ascultata si la Urbanist Session, concept creat de Deliric. Acesta este inca un motiv pentru care Amuly reprezinta “revelatia” anului, la inceput de 2018 nestiind mai nimic despre el. Chimie are si el o strofa pe materialul tanarului artist. Deci, colaborarea a venit natural, nu se simte o discrepanta intre cei doi, unitatea fiind cuvantul care ii caracterizeaza.

Instrumentalul a fost produs de TZ, productie aditionala: DEM, producator executiv: Lu-K Beats. Inregistrarile si mix/master-ul au fost facute la Seek Music, inginer de sunet: Lu-K Beats.

“Legenda Celor 4 Colturi Ale Blocului”, in colaborare cu Killa Fonic, este ultima parte care completeaza albumul cu acelasi nume. Chimie prezinta viata de la bloc, cu riscurile si trairile din acest mediu de beton. Cartierul putand fi atat o binecuvantare cat si un blestem. Pe refren putem regasi vocea inconfundabila a lui Killa Fonic, care transmite ideea ca ar trebui sa facem doar ceea ce ne dicteaza sufletul.

Instrumentalul a fost produs de Checka, producator executiv: Lu-K Beats. Inregistrarile si mix/master-ul au fost facute la Seek Music, inginer de sunet: Lu-K Beats.

Per total consideram ca albumul, “Legenda Celor 4 Colturi Ale Blocului”, este un material pe cat de scurt pe atat de incarcat cu trairi. Colaborarile au venit natural, avand un impact major asupra mesajului transmis. Fiecare bucata a avut locul ei bine definit in cadrul acestui puzzle.

Mai ramane doar sa va dorim auditie placuta!

Daca vreti sa sustineti artistul, puteti cumpara materialul:

Format Fizic: goo.gl/4PKwPk

Spotify: goo.gl/CCUHYq

Distribuie

Comments

comments