Colectivul MCs United a sustinut un concert in Penitenciarul Timisoara

Colectivul MCs United a susținut un spectacol inclus în festivalul „Watch out, Reach out!” în Penitenciarul Timișoara, unde artiștii au cântat timp de 2 ore în curtea interioară a penitenciarului, în cadrul unui concert susținut în prezența a peste 250 de persoane private de libertate.

Membrii comunitatii care au participat la eveniment au fost: Rappu, Marth, MC44 (US), ƵɆN (US), Alpha Sek, Diablo, Dani Tobe, Boogieman (MD), Megga Dillah, One Lion, DJ Blonz si MCx Woodie (Coordonator).

Prin proiectul „Watch out, Reach out!” organizatorii au creat contexte accesibile și evenimente educaționale, artistice și culturale gratuite, adaptate nevoilor unor grupuri dezavantajate din comunitatea locală.
„Watch out, Reach out!” este implementat de Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT) și se bucură de sprijinul tinerilor voluntari locali și internaționali din 21 de țări europene și non-europene, găzduiți la Timișoara prin programul Corpul European de Solidaritate.
Ziua Timișoarei a fost sărbătorită în acele zile și de persoanele private de libertate din cadrul Penitenciarului Timișoara. Membrii institutiei au relatat: “Aseară, formația de hip-hop MCS UNITED a creat o superbă atmosferă de spectacol”.
Proiectul este finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte și are ca parteneri principali: Asociația Culturală EMBARGO, Check Out, Universitatea de Vest din Timișoara, Centrul de Resurse pentru Regenerare Urbană, Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara, Asociația Culturală a Seniorilor din Timișoara, Teatrul Senzorial, Asociația Culturală Kabaitan, Asociația Elevilor din Timiș, Asociația Națională a Surzilor din România – filiala Timișoara, Asociația Ceva de Spus, Asociația Handicapaților Locomotor și Escape Games Arena. Parteneri media: Radio Guerilla și Iulius Town.

 

Distribuie

Comments

comments