Criss Blaziny feat. Daisy Villa – JOLIE

Pe data de 13 iunie Criss Blaziny lanseaza „Jolie”, primul single de pe viitorul sau albumul intitulat „Rasaritul apus”. Acesta este insotit si de un videoclip, pe care-l puteti viziona in premiera, in aceasi zi, pe 1 Music Channel, la ora 22:00.
Criss revine cu un clip nou si o piesa realizata in colaborare cu Daisy Villa (Los Angeles/SUA), o interpreta cu puternice influente Latin Jazz/RnB/HipHop. Artista a urcat pe scena alaturi de nume precum: Indie Arie, Stevie Wonder, Blu Cantrell, Robin Thicke , Les Nubians si multi altii.
De productia piesei s-a ocupat Adapter, pe care il stiti din colaborarile anterioare, “Depinde de tine, “7 august”, “Clubbin in Romania”, etc.
JOLIE este piesa cheie a albumului Răsăritul Apus şi reprezintă etapa perfectă dintr-o relaţie . Materialul este rezultatul multor gânduri şi trăiri puse pe hârtie, iar videoclipul este rezultatul a trei luni de muncă si a fost realizat de catre blART video&photo. Daisy Villa din Los Angeles este vocea feminină a melodiei iar instrumentalul poartă amprenta lui Adapter.

Distribuie

Comments

comments