Deliric: “Ideea vine in functie de beat, daca imi place, ma pun pe el” | Aproximativ Discutii

În cea mai nouă ediție a podcastului „Aproximativ discuții” cu Gojira, Deliric vorbește despre: CTC, PORC, Compromisuri artistice, Coperți de albume vechi și alte subiecte interesante.

Deliric, pe numele sau adevărat Răzvan Eremia, s-a născut pe 16 august 1982. Este un rapper român și unul dintre fondatorii trupei CTC. Deține brand-urile „PORC” și „FACEM Records”, casă de discuri independentă de rap. S-a apucat la 11 ani să facă versuri și, de atunci, și-a construit toată viața lui în jurul pasiunii pentru muzică.

C.T.C. este o trupă de hip-hop din România. Trupa s-a înființat la sfârșitul anului 1999, în formula: DOC (Vlad Munteanu), Deliric (Răzvan Eremia) și Vlad Dobrescu. DJ Paul s-a alăturat, odată cu trecerea lui Vlad Dobrescu, de la platane la microfon, însă acesta a părăsit formația. Mai apoi, DJ Nasa s-a alăturat trupei.
Discografie Deliric: „Inspecția Tehnică Periodică” (2011), „Delicatese(Porc Street Tapes#2” (2013), „Deliric X Silent Strike” (2016), „ Deliric X Silent Strike II” (2019).

Distribuie

Comments

comments