Detalii despre teapa de la Arenele Romane!!!

Alin Stoica si Alina Preda au infiintat la inceputul anului 2012 firma Joycraft Solutions si de atunci pana acuma au pagubit prin inselatorie, minciuna si rea intentie: furnizori de bunuri si servicii, clienti platitori de bilete, etc.
Aceiasi indivizi au incercat sa jecmaneasca publicul si de 1 mai “Unu mai ca-n Vama!. Luni, 30 aprilie 2012, la Turbohalle”.

Tipografia noastra a fost pagubita cu suma de 6600 Ron, in momentul de fata Alina Petra de la Joycraft Solutions imi spune cu zambetul pe buze ca nu am ce sa ii fac, ca o dau in judecata degeaba, si ca nu am decat sa ma inscriu la un loc cu restul pagubitilor sa ne impartim intre noi capitalul social de 200 ron. Procedeaza exact asa cum a procedat si la Arenele Romane, ridica din umeri si zice: asta e, daca nu va place plecati acasa, nu aveti ce sa imi faceti !

Noi am actionat deja aceasta firma fantoma in instanta, si pana cand legea va elucida misterul tepelor organizate de Joycraft Solutions si a bataii de joc de la arenele romane vom trimite informari si avertismente despre acesti tepari print toate mijloacele de care dispunem.

Pentru platitori de bilete de la arenele romane, va rugam trimiteti numele dvs si seria/nr biletului daca le mai aveti la urmatoarea adresa: spunenutepei@gmail.com

Vom centraliza aceasta lista si o vom depune o plangere colectiva la Oficiul pentru Protectia Consumatorilor.

Spune NU teparilor, ajunge cu tigania si mojicia in tara asta, trebuie sa luam masuri!

De asemenea rugam furnizori pagubiti de acesti tepari sa ne contacteze la aceiasi adresa spunenutepei@gmail.com

Mentionam ca nu stim cat de adevarate sunt aceste detalii, insa puteti incerca sa trimiteti un mail pentru verificare.

Pentru cei care nu stiu despre ce este vorba, evenimentul “The Big Four” de la Arenele Romane a fost anulat dupa concertul celor de la East Roots. Motivul pentru care celelalte trupe nu au mai concertat este ca acestia nu si-au primit banii. Dupa mai bine de o ora de la cocnertul The Roots, publicul a fost anuntat ca s-a amanat concertul.

In semn de “protest” fata de acest eveniment, hiphoplive a luat decizia de a nu publica fotografii de la fata concert.

Distribuie

Comments

comments