Empire (2015 TV series)

Ne place să dăm publicului şi altceva în afară de muzică, însă nu prea departe de cultura pe care o reprezentăm.

În două mii cinşpe, a apărut un serial Empire care şi-a făcut debutul în America.  Este o combinaţie reuşită între un pic de dramă şi musical, dar nu orice musical, în centrul serialului este hip hop-ul. În jurul acestei culturi vine drama unei familii care a creat acest imperiu.

Deşi la început poate suna ca un alt reality TV family, nu este, dar îţi lasă sentimentul acesta, doar că pe lângă aceste elemente mai găsim şi nişte replici pretty funny. Bun, avem hip hop, dramă, familie, artişti, rapperi, iar de coloana sonoră ocupându-se nimeni altul decât  Timothy “Timbaland” Mosley.  Măcar pentru producţia muzicală să daţi un play, zic.

Acest Empire a fost construit de un cuplu, el rapper, ea dealer; el a putut să-şi asigure evoluţia artistică şi să construiască imperiul din banii pe care ea îi scotea din droguri. Ce poveste de dragoste! Unde mai pui că au mai făcut şi trei copii şi între timp au pus bazele visului lor. Dar cum toate poveştile care stau la baza unui serial nu au un final fericit, ea este prinsă şi intră la închisoare pentru 17 ani.

De aici începe drama unei afaceri construită în doi, care ajunge să fie mărul discordiei pentru toţi membrii familiei.

Personajul principal, Lucious Lyon, jucat de Terrence Howard, ajunge să conducă alături de noua sa iubită şi cei trei copii ai săi, dintre care doar doi îi calcă pe urme cu muzica. De aici se dezvoltă un alt conflict între doi dintre fraţi; unul vrea să fie repăr cunoscut, celălalt este sensibil şi îţi ajunge la suflet, un fel de John Legend. Se va isca un battle interesant între cei doi pentru un loc pe piaţa muzicală, mai ales că fiecare este susţinut de câte un părinte şi în acelaşi timp devine şi lupta dintre Lucious şi fosta sa soţie.  But in the end it’s all about the music and the empire. Aici.

Trecut-au demult 17 ani, iar Cookie(Taraji P. Henson) iese din puşcărie, hotărâtă să recupereze ce este al ei:The Empire.

Nu vă mai spun mai mult, doar să vă uitaţi căci este un serial chiar bun faţă  de tot ce iese acum pe piaţă. Are tot ce-i trebuie, dar mai ales are hip-hop.

 

Distribuie

Comments

comments