Escape Records lansează albumul “Escapada”

Escape Records începe astăzi lansarea compilației de crew – ESCAPADA vol.1 – cu piesa ÎN MIȘCARE (Doxă x Ursache), produsă de Valescu. Cu această ocazie, a fost publicat și tracklistul întregului material, ce urmează a fi postat piesă cu piesă în urmatoarele zile, pe canalul de Youtube al crewului.

Pe lângă MC și producătorii amintiți pe tracklist, la material s-au mai împlicat SpoT (pe partea de mix/master) și Quantum Creativity (cu partea grafică).

ESCAPADA este un proiect ce își propune unificarea colegilor Escape Records din toate orașele țării și transmiterea către public a unui mesaj unitar din partea întregii echipe.

Cu ajutorul vostru, aceștia iși propun ca acest material să prezinte o continuitate în timp, pe viitor fiind invitați și artiști din afara crewului să ia parte la viitoarele “volume”, în spiritul unității și al vechilor compilații rap din România. Menționăm ca acest material este unul 100% original în ceea ce privește producția.

Pentru cei care nu sunteți familiarizați cu echipa Escape Records, aceasta este formată, în prezent, din 9 MC și mai mulți producători, graficieni, DJ, filmmakeri afiliați, caracteristic fiind faptul ca aceștia colaborează de la distanță, activând în mai multe orașe din țară.

În acest sens, unul din scopurile proiectului îl constituie promovarea unității în Hip-Hopul românesc.

Puteţi urmări în continuare publicarea materialului pe pagina de facebook a crewului sau pe canalul lor de Youtube:

https://www.youtube.com/EscapeRecordsTV

https://www.facebook.com/EscapeRecordsRomania

Distribuie

Comments

comments