Esra feat Samurai – Obosit

Published by

“Personajul nostru principal de astăzi este Esra, parte a trupei In Extremis și a crew-ului SickSound.
La concertul de lansare al materialului “Țara Minunilor”, Esra anunța că începe să lucreze la primul său material solo. Ei bine, după luni bune de așteptări a venit vremea să ne prezinte prima piesă extrasă de pe “Revanșa”. Melodia aleasă pentru promovare se numește “Obosit” și este în colaborare cu MC-ul constănțean Samurai de la Paranoia 13.

Instrumentalul piesei a fost ales din portofoliul lui Loc, iar mix-ul și master-ul au fost asigurate de Benzen. Artwork-ul a fost rezultatul imaginației lui AL.
Despre “Obosit”, Esra declară:

Inspirația a venit într-un moment în care pur și simplu simțeam că nu mai fac față la tot ce era în jur. Nu am un public țintă, toate piesele mele fiind pentru mine și inspirate din viață mea. Totuși, asta nu înseamnă că nu se poate regăsi nimeni în ea, nu-i așa?
Săpând puțin în trecut, putem spune că Esra cochetează cu Hip-Hop-ul încă din 2008, când era un participant obișnuit al battle-urilor online organizate pe site-ul HipHopKulture.ro.
În luna iulie 2009, alături de Swift pune bazele trupei In Extremis, nume sub care au lansat două materiale: “Extreme” (EP, 2010) și “Țara Minunilor” (LP, 2013). În 2011 îi găsim pe băieți alături de SickSound Crew, formulă în care lansează în 2013 materialul “Atenție, se închid ușile!”.

Acum, Esra pregătește “Revanșa” și promite colaborări de excepție și piese fresh.”

Audiție plăcută!

Sursa: aici

Distribuie

Comments

comments