Esra ne prezinta astazi piesa „De maine”

După câteva colaborări foarte reușite, dintre care amintim ”Obosit” cu Samurai, ”Revanșa” cu Mr. Levy și ”Capitole noi” în colaborare cu Chriss (JustUs), Esra, membru al trupei In Extremis și al SickSound Crew, revine în această seară cu o nouă piesă, intitulată ”De Mâine” o colaborare cu Reiki și creTzu, produsă de Loc. De mix și master s-a ocupat Benzen, iar lyric video-ul de care piesa vine însoțită este realizat de Cosmin Șuțu.

Echipa HipHopLive vă urează audiție plăcută!

Piesa a fost lansată în această seară pe site-ul BlackSheepSound.

Nu lăsa pe mâine ce poți face azi, au spus-o mulți/ Dar oare câți tre’ să o mai spună ca să începi să-i asculți?» De la ideea asta a pornit piesa. Tot spunem că de mâine facem, de mâine ne schimbăm, de mâine, de mâine… De ce nu de azi? De ce nu de acum? Ce are atât de sfânt ziua de mâine încât trebuie să o așteptăm ca să facem ceva? Absolut nimic, dragilor! Așadar, dacă vrei să schimbi ceva la tine, dacă vrei să faci ceva: Acum e timpul! Nu mai târziu, nu mâine, nu altădată… Acum!                                                          -Esra

Esra cochetează cu hip-hop-ul încă din 2008, când era un participant obișnuit al battle-urilor online organizate pe site-ul HipHopKulture.ro. În luna iulie 2009, alături de Swift pune bazele trupei In Extremis, nume sub care au lansat două materiale: “Extreme” (EP, 2010) și “Țara Minunilor” (LP, 2013). În 2011 îi găsim pe băieți alături de SickSound Crew, formulă în care lansează în 2013 materialul “Atenție, se închid ușile!”. Acum, Esra pregătește ”Revanșa” și promite colaborări de excepție și piese fresh.
Persoană de contact:
Ana-Maria ”Ami” Radu, PR Officer
Tel.: 0732 387 504
Mail: amithegreen@gmail.com
Esra:
http://www.facebook.com/Music.Esra https://www.facebook.com/InExtremisROM https://www.facebook.com/SickSoundCrew

Distribuie

Comments

comments